logo

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı Düzenledi

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı Düzenledi

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı “İstanbul Yarınlar İçin Bir Arada” programı çerçevesinde, Ataşehir Mahalle Muhtarlar ve STK temsilcileri ile istişare toplantısında buluştu.

MHP İstanbul İl Başkanlığınca başlatılan  “İstanbul Yarınlar İçin Birarada” temalı programlar kapsamında Ataşehir’de MHP Ataşehir İlçe Başkanlığınca sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve muhtarlara yönelik Zübeyde Hanım Hizmetiçi Enstitüsü’nde program düzenlendi.

MHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI STK BULUŞMASI.

Gepostet von Recep Kenan am Samstag, 21. Dezember 2019

MHP İstanbul İl Başkanlığınca başlatılan  “İstanbul Yarınlar İçin Bir arada” temalı programlar kapsamında MHP Ataşehir İlçe Başkanlığınca sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve muhtarlara yönelik düzenlenen programa; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri Nevzat Ünlütürk, Hatice Akkaya, Murat Kotra, İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, İl Başkanı Birol Gür, Ataşehir İlçe Başkanı M.Sadun Bizel, Kadın Kolları Başkanı Hatice Bayrak,  MHP Ataşehir Belediye Meclis üyesi Hakan Arıkaya, STK ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel yapmış olduğu kısa konuşmada; “Genel Başkan Yardımcılarımız, MYK Üyelerimiz, İl Başkanlığımız öncülüğünde düzenlediğimiz; Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Muhtarlarımızla istişare amacıyla gerçekleştirdiğimiz programımıza katılım sağladığınız için STK temsilcilerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel’in konuşması sonrasında MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş ve son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmacılar; MHP’nin yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra muhtarların sorunları ile ilgili Meclis’te yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgi verirken, MHP’nin ülkenin geleceği açısından siyaseten önemine ve konumuna dikkat çektiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ