logo

MHP Ataşehir: ‘Kan Bağışı Hayat Kurtarır’

MHP Ataşehir: ‘Kan Bağışı Hayat Kurtarır’

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, MHP İstanbul İl Başkanlığı’nın “Kan Bağışı Hayat Kurtarır” sloganıyla başlattığı etkinliğe kan bağış kampanyasıyla destek verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, MHP İstanbul İl Başkanlığı’nın “Kan Bağışı Hayat Kurtarır” sloganıyla başlattığı etkinliğe Ataşehir Kızılay Şubesi ile birlikte düzenlediği kan bağış kampanyasıyla destek verdi.

Ataşehir Kızılay Şubesi işbirliği ile Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına MHP Ataşehir teşkilatı, partililer ve vatandaşlardan destek geldi.

MHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından “Kan Bağışı Hayat Kurtarır” sloganıyla başlatılan kampanyaya MHP İlçe Başkanı Sadun Bizel ve MHP İlçe yönetimi ile teşkilat mensupları katıldılar.

Daha önce İlçe teşkilatı olarak kan bağış kampanyası düzenlediklerini hatırlatan MHP İlçe Başkanı Sadun Bizel, “Kan Bağışı Hayat Kurtarır” sloganıyla düzenlenen kampanya ile ilgili “İstanbul İl Başkanlığımızın başlattığı bir kampanya. İlçe yönetimi, başkanlarımız, üyelerimiz ve halkımız olarak deste verdik.” İfadesine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ