logo

MHP Sanal Ortamda Eğilim Yoklaması Yapıyor

MHP Sanal Ortamda Eğilim Yoklaması Yapıyor

mhp-kongreMHP Genel Merkezi, 7 Nisan’da milletvekili adaylarını açıklamadan önce teşkilat içinde sanal ortamda eğilim yoklaması yapıyor. MHP’de Sanal ortamda temayül yoklaması.

Recep Kenan/itvhaber.com

Parti üyelerinin şifreli olan web sitesinden aday görmek istedikleri kişileri işaretlediği oylamaya, parti üyesi olmayanlar katılamayacak, her üye bir oy verecek.

MHP Sanal Temayül Yoklaması Yapıyor

MHP Genel Merkezi, ülke genelindeki tüm üyelerine kısa mesajla sanal temayül yoklaması ile ilgili bilgi verip, duyurdu.

Sanal temayülde http://temayul02.mhp.org.tr adresli web sitesine girip TC kimlik numarası, ad, soyad, cep telefonu numarası ve kullanılan operatörün adı yazılıyor.

Daha sonra üyenin cep telefonuna kısa mesajla şifre geliyor. Bu şifre yazıldığında tercihte bulunmak istedikleri il soruluyor. Örneğin İzmir işaretleniyor. İzmir’in hangi seçim bölgesinde oylamada bulunulacağını belirtmek için bir tık daha gerekiyor. Parti üyesi, o bölgenin milletvekili aday adaylarının adlarının yazılı olduğu sayfada kimlerin milletvekili görmek istediğini işaretliyor.

MHP Üyesinin tercihi bu şekilde sanal ortamda alınmış oluyor. Parti üyesi olmayan biri tercihte bulunmak istediğinde ‘sistemde kayıtlı değilsiniz’ uyarısıyla karşılaşıyor, her üye sadece bir kez oylamaya katılabiliyor.

MHP Sanal Temayül Yoklaması TIKLAYINIZ… 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ