logo

MHP’den Ataşehir’de ‘Adım Adım 2023 İl İl Anadolu’ Kapsamında Ziyaret

MHP’den Ataşehir’de ‘Adım Adım 2023 İl İl Anadolu’ Kapsamında Ziyaret

MHP Genel Merkez tarafından başlatılan “Adım adım 2023 İl il Anadolu” kapsamında MHP milletvekilleri MYK üyeleri ile Ataşehir ilçe teşkilatı ziyaretlere başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

MHP Genel Merkez tarafından başlatılan “Adım adım 2023 İl il Anadolu” programı ile Ataşehir’de sanayinin ve ticaretin nabzını tutuyor.

MHP Genel Merkez tarafından başlatılan “Adım adım 2023 İl il Anadolu” temalı program kapsamında MHP milletvekilleri MYK üyeleri ile ilçe teşkilatının katılımıyla Ataşehir’deki önemli ticaret ve sanayi bölgelerinde ziyaret gerçekleştirildi.

MHP HEYETİNDEN SANAYİ VE TİCARET MERKEZLERİNE ZİYARET

MHP milletvekilleri MYK üyeleri ile MHP Ataşehir ilçe teşkilatından oluşan MHP heyeti “Adım adım 2023 İl il Anadolu” programı kapsamında İMES Sanayi Sitesi, YEDPA Ticaret Merkezi ve KADOSAN Sanayi Sitesi’nde ziyaretlerde bulunuldu. 

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Genel Merkez’inin belirlemiş olduğu “Adım adım 2023 İl il Anadolu” temalı program uyarınca MHP Ataşehir İlçe örgütü ve milletvekilleri bölgedeki sanayicileri ziyaret etmeye başladı.

MHP MV. MYK ÜYELERİ VE ATAŞEHİR TEŞKİLATI ZİYARETTE

Önceki gün MHP milletvekilleri Mehmet Bülent Karataş ve Baki Ersoy ile MYK üyelerinin ile MHP Ataşehir İlçe Başkanı M. Sadun Bizel, MHP Ataşehir İlçe Sekreteri Av. Murat Canaydın, MHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Av. Güray Özay ve teşkilatı mensuplarından oluşan heyet bölgedeki İMES Sanayi Sitesi, YEDPA Ticaret Merkezi ve KADOSAN Sanayi Sitesi’nde ziyaretlerde bulundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ