logo

Millet İttifakı Gövde Gösterisi ‘Büyük İzmir Mitingi’

Millet İttifakı Gövde Gösterisi ‘Büyük İzmir  Mitingi’

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı lideri, İmamoğlu ve Yavaş’ın katılımıyla İzmir Gündoğdu Meydanı’nda “Büyük Millet Buluşması” mitingi düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı lideri ile 2 cumhurbaşkanı yardımcısı adayının katılımı ile İzmir Gündoğdu Meydanı’nda “Büyük Millet Buluşması mitingi düzenlendi.

Millet İttifakı büyük İzmir mitinginde konuşan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu seçimler, demokrasiyi yeniden inşa etme seçimidir. Bu seçimler, hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği güzel bir Türkiye’yi inşa etme seçimdir. Bu seçimler, kadın erkek eşitliğini sağlama seçimidir. Bu seçim ayrılmak değil kucaklaşmak, kavga değil barışmayı sağlama seçimidir. Bu seçimler, kucaklama seçimidir, ayrışma değil. Ve bu seçimler, Türkiye’ye demokrasi getirme seçimidir.” Dedi.

Millet İttifakı, İzmir’de kadını- erkeği, genci ve yaşlısıyla yüz binlerin katıldığı miting düzenledi.

Millet İttifakı tarafından İzmir’de düzenlenen “Büyük Millet Buluşması” mitingine Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluile birlikte; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu mitingde birer konuşma yaptı.

KURULUŞUN VE KURTULUŞUN, HASAN TAHSİN’LERİN KENTİNDEYİZ

Şampiyonlar Ligi kurduklarını söyleyen CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, İzmir mitingde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“İzmir’deyiz. Kuruluşun ve kurtuluşun kentindeyiz. Hasan Tahsin’lerin kentindeyiz. Benim umudum sizlersiniz. Beraber, birlikte, Türkiye’nin içine düştüğü bu durumdan Türkiye’yi çekip çıkarmamız birlikte olacak, birlikte yapacağız. Birlikte mücadele edeceğiz, birlikte sandığa gideceğiz ve birlikte Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağız. Söz mü? Ben de size söz veriyorum, söz. Bay Kemal’in sözünü veriyorum. Ne olursa olsun bütün engelleri yıkacağım ve Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağım emin olun.”

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURDUK EN YETKİN İNSANLARLA BİRLİKTEYİZ

“Şampiyonlar Ligi kurduk. Dünyanın her tarafından en yetkin insanlarla birlikte çalışıyoruz. En yetkin insanlarla birlikteyiz. 21. yüzyılın dünyasında Türkiye’nin büyümeye ihtiyacı var, Türkiye’nin kalkınmaya ihtiyacı var, Türkiye’nin gücünü göstermeye ihtiyacı var. Ve her şeyden önemlisi Türkiye’nin dünyayla rekabete ihtiyacı var. Bunu yapacağız ve bunu gerçekleştireceğiz. Hiç endişe etmeyin Cumhuriyetin 2. yüzyılında cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız.”

KÖY OKULLARINI AÇIP 100 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPACAĞIZ

“Köylerdeki bütün okulları açacağız ve 100 bin öğretmen atamasını yapacağız. 100 bin öğretmen. Ferhat ile Şirin’in buluştuğu gibi öğrenci ile öğretmeni buluşturacağız. 100 bin öğretmen. Ayrıca kırsalda veteriner hekim olacak, ziraat mühendis olacak, ziraat teknisyeni olacak, öğretmen olacak, toprak analizleri yapılacak, hayvanların aşıları yapılacak. Öğretmen nerden maaş alıyorsa onlar da aynı yerden yani devletten maaş alacaklar. Yani onların tamamı kırsalda köylüye, üreticiye hizmet edecek. Yeni bir anlayışı, yeni bir devri başlatıyoruz. 100. yılda birlikte başaracağız, göreceksiniz. Üretene değer vereceğiz, alın terine değer vereceğiz. Bu olduğu takdirde Türkiye büyümüş olacaktır.”

418 MİLYAR DOLARI KURUŞUNA KADAR TÜRKİYE’YE GETİRECEĞİM

“Dışarıya götürdükleri 418 milyar dolar var. O parayı son kuruşuna kadar alıp Türkiye’ye getireceğim. Endişe etmeyin. ‘Efendim parayı nasıl getireceksin’ diyorlar. Getireceğim, getireceğim. Hukukçular var; hukuk içinde, adalet içinde çalınan paraların tamamını getireceğiz. Öyle gidecekler Amerika’da çiftlikler alacaklar, gökdelenler yapacaklar, İngiltere’de villalar yapacaklar; Bay Kemal bunları yiyecek… Yemem efendim, yemem! Tamamını alacağım, son kuruşuna kadar getireceğim.”

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI YEMEM, ASLA YEDİRMEM

“Beşli çeteler de telaş içinde, ‘ya Kılıçdaroğlu kazanırsa…’ Kazanacağım, kazanacağım. Geleceğim, sizlerin oylarıyla geleceğim. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemem, tüyü bitmemiş yetimin hakkını da asla yedirmem.”

5 YERDEN, 6 YERDEN AYLIK ALANLARI KAPININ ÖNÜNE KOYACAĞIM

“Benim saraylarda gözüm yok. Saraylarda asla ve asla gözüm yok. Mustafa Kemal’in mütevazı Çankaya’sına gideceğiz, orada halka hizmet edeceğiz. Saraylarda 4 yerden, 5 yerden, 6 yerden aylık alanlar var. Onları da keseceğim, inanın onları da keseceğim. O 5 yerden, 6 yerden aylık alanları kapının önüne koyacağım.”

16 UÇAĞI SATACAK, ORMAN YANGINLARI İÇİN UÇAK ALACAĞIZ

“İklim değişikliğiyle beraber Akdeniz Havzası giderek ısınıyor ve orman yangınları giderek artıyor ve artacak da… 16 uçağı var Beyefendinin; Allah nasip eder iktidar olduğumda 16 uçağın 16’sını da satacağız, orman yangınları için uçak alacağız. Orman yangınları için uçak alacağız ve orman yangınlarını söndüreceğiz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ