logo

MURAT CEYLAN ‘GÖNÜL DEFTERİM’deki Türküleriyle Sultanbeyli’de

MURAT CEYLAN ‘GÖNÜL DEFTERİM’deki Türküleriyle Sultanbeyli’de

murat ceylan‘GÖNÜL DEFTERİM’ albümü ile çıkış yakalayan MURAT CEYLAN, SULTANBEYLİ KÜLTÜR MERKEZİ’ndeki konserinde Sultanbeylilere Anadolu’nun türkülerini seslendirecek.

Recep Kenan/itvhaber.com

SULTANBEYLİ KÜLTÜR MERKEZİ’nde Sultanbeylilerle buluşacağı konserde her yöreden türkülere yer verecek olan MURAT CEYLAN, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Sultanbeyli’de düzenlenen konserle Sultanbeylilere türkülerle dolu eğlenceli bir gece yaşatacak.

Müzük piyasasına iddialı giriş yapan, natürel olduğunu ve yakında herkesin kendinden söz edeceğini iddia eden, ”GÖNÜL DEFTERİM” albümü ile ARMONİ MÜZİK etiketiyle müzik marketlerde yerini alan MURAT CEYLAN, 30 MAYIS 2014 CUMA günü SULTANBEYLİ KÜLTÜR MERKEZİ’nde düzenlenen konserle Sultanbeylilere buluşuyor.

”GÖNÜL DEFTERİM” Albümünden Türküler Seslendirecek

İlk albümündeki türküleriyle çıkış yakalayarak müzik piyasasında adından söz ettiren MURAT CEYLAN, SULTANBEYLİ KÜLTÜR MERKEZİ’nde düzenlenen ve ücretsiz olarak izlenecek konserde ”GÖNÜL DEFTERİM”adlı ilk albümünden de türküler seslendirecek.

25 Temmuz 1975 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen MURAT CEYLAN ilk ve orta öğrenimini burada tamamlayıp, 1990 yılında ailesiyle İstanbul’a yerleşti. MURAT CEYLAN ilkokul müsamerelerinde öğretmenleri tarafından keşfedilip müziğe yönlendirildi… İstanbul’a yerleştikten sonra Kartal’da özel bir müzik okulunda şan dersi almaya başladı. Müzik hayatına çeşitli Restoran, Cafe, Bar ve kulüplerde sahne almaya başladı. Hala gözde mekanlarda sahne almaya devam etmekte…

  ADİL ÇELEBİ yönetiminde ”GÖNÜL DEFTERİM”

2012 yılında Türkiye’nin en önemli sanatçılarından MURAT AHMET ARSLAN ve KÜLTÜR BAKANLIĞI DEVLET GRUBU SANATÇILARINDAN ADİL ÇELEBİ ile tanıştı. ADİL ÇELEBİ yönetmenliğinde 10 eserden oluşan Türkiye’nin en önde gelen müzisyenlerinin icra ettiği, ”GÖNÜL DEFTERİM”adlı ilk albümünü piyasaya sundu… ARMONİ MÜZİK çatısı altında çıkan albümü ”GÖNÜL DEFTERİM”müzik severlerin beğenisine sunuldu. İlk klibini ”ÖZÜR DİLERİM”eserine çeken MURAT CEYLAN, dinleyicilerinden tam not aldı. İlk albümüne BEBEĞİM diyen MURAT CEYLAN, dinleyicileriyle sadece sahnede kalmayıp kalıcı eserler sunmak için büyük emekler harcadığını dile getirdi.

Yorumuma Ve Sesime Çok Güveniyorum”

ARMONİ MÜZİK etiketiyle müzik marketlerde yerini alan MURAT CEYLAN albümdeki 10 birbirinden güzel türküsüyle müzik piyasasında en iyileri arasında olduğunu belirterek; ”Yeni olan her şeye açığım. Hayatta hiç kimse benim kadar natürel değil. Yorumuma ve sesime çok güveniyorum. En kısa zamanda herkes benden söz edecek” dedi.

Türk Halk Müziğinin genç ve güçlü sesi MURAT CEYLAN SULTANBEYLİ KÜLTÜR MERKEZİ’nde İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kültür A.Ş katkılarıyla sevenleriyle türkü dolu bir geceye hazırlanıyor… Hüzne, sevince, halaya evet diyen herkesi bu konsere bekleyen MURAT CEYLAN görsel ve işitsel şovlarında bulunduğu bu konserde her yöreden türkülere yer vereceğini ve hep beraber eğlenceli bir gece geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

YER: SULTANBEYLİ KÜLTÜR MERKEZİ (ÜCRETSİZDİR)

TARİH: 30 MAYIS 2014 CUMA

SAAT: 20:00

ADRES: ABDURRAHMANGAZİ MAH. BELEDİYE CAD. NO:8 34920 İSTANBUL

İRTİBAT: ADİL ÇELEBİ:0532 311 78 40

HASİBE GÜR:0554 745 56 74

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ