logo

MURAT CEYLAN’DAN ‘GÖNÜL DEFTERİM’LE İDDİALI ÇIKIŞ

MURAT CEYLAN’DAN ‘GÖNÜL DEFTERİM’LE İDDİALI ÇIKIŞ

turk_halk_muziginin_yildizi_murat_ceylanSon günlerin radyo listelerinin gözde ismi radyolarda en çok çalınan isimlerden MURAT CEYLAN;”Yakında herkes benden söz edecek.”diyerek, iddialı konuştu.

Şu sıralar radyolarda en çok çalınan isimlerden biri olan MURAT CEYLAN oldukça iddialı.”Yakında herkes benden söz edecek.”dedi.
25 Temmuz 1975 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen MURAT CEYLAN, ilk ve orta öğrenimini burada tamamlayıp,1990 yılında ailesiyle İstanbul’a yerleşti.
MURAT CEYLAN ilkokul müsamerelerinde öğretmenleri tarafından keşfedilip müziğe yönlendirildi. İstanbul’a yerleştikten sonra Kartal’da özel bir müzik okulunda Şan dersi almaya başladı.

2012 yılında Türkiye’nin en önemli sanatçılarından MURAT AHMET ARSLAN ve KÜLTÜR BAKANLIĞI DEVLET GRUBU SANATÇILARINDAN ADİL ÇELEBİ ile tanıştı. ADİL ÇELEBİ yönetmenliğinde 10 eserden oluşan, Türkiye’nin en önde gelen müzisyenlerinin icra ettiği ”GÖNÜL DEFTERİM”adlı ilk albümünü piyasaya sundu. ARMONİ MÜZİK çatısı altında çıkan albümü ”GÖNÜL DEFTERİM”müzik severlerin beğenisine sunuldu. İlk klibini ”ÖZÜR DİLERİM”eserine çeken MURAT CEYLAN dinleyicilerinden tam not aldı. İlk albümüne BEBEĞİM diyen MURAT CEYLAN, dinleyicileriyle sadece sahne beraberliğinde kalmayıp kalıcı eserler sunmak için büyük emekler harcadığını dile getirdi.

MURAT CEYLAN; İstanbul Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi, Ankara Dikmen Polis Evi, Zeytinburnu Belediyesi etkinlikleri, Türkiye Engelliler Vakfı Organizasyonları, Maltepe Huzur Evi etkinlikleri, Sivas Kangal, Çanakkale Çan ve Terzi Alanı ilçeleri ile İststanbul’da; Etiler ”Ulus Civanım”, Taksim”Hydromel”, Zincirlikuyu”Name’s cafe”, Bostancı”Yeditepe”, Beylerbeyi”Polis Evi”, İst ”Sabancı Öğretmen Evi”, ve Green Park Otelleri” ile diğer bazı Clup, Bar, Restorant ve Müzikli Cafelerde sahne aldı ve hala sahne almaya devam etmekte.

TÜRK HALK MÜZİĞİNİN YILDIZI MURAT CEYLAN ”GÖNÜL DEFTERİM” ALBÜMÜYLE ÇOK İDDİALI ÇIKIŞ YAPTI.

MURAT CEYLAN yapmış olduğu albümde ilk başta; KÜLTÜR BAKANLIĞI SANATÇISI ADİL ÇELEBİ 2 eseriyle, MURAT AHMET ARSLAN (Iraklı Murat) 1 eseriyle, MUSTAFA BUDAN 2 eseriyle, ÖMER FARUK AKAGÜN 2 eserle katkılarını ve desteklerini almış ve ustalara desteklerinden dolayı sonsuz saygı ve teşekkürlerini sunmuştur. Sahne ve Konser programlarına bütün hızıyla devam eden MURAT CEYLAN halkın beğenisine sunduğu albümün en kısa zamanda en iyi yerlere ulaşacağından emin.

ARMONİ MÜZİK etiketiyle müzik marketlerde yerini alan ”GÖNÜL DEFTERİM”adlı ilk albümü müzikseverlere sunuldu. Albümü ”GÖNÜL DEFTERİM”in hak ettiği ilgiyi göreceğine inanan MURAT CEYLAN; albümdeki birbirinden güzel on türküsüyle müzik piyasasında en iyileri arasında olduğunu belirterek; ”Yeni olan her şeye açığım, hayatta hiç kimse benim kadar natürel değil, yorumuma ve sesime çok güveniyorum en kısa zamanda herkes benden söz edecek.”dedi.

HABER: HASİBE GÜR

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ