logo

MUSTAFA KOÇ ALTUNİZADE’DEN UĞURLANDI

MUSTAFA KOÇ ALTUNİZADE’DEN UĞURLANDI

koc - mustafaKoç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi’ndeki cenaze namazını takiben Zincirlikuyu’da son yolculuğuna uğurlandı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi’nde kılınan cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki ile kabristanında defnedildi.

SİYASİLERDEN YOĞUN KATILIM

Altunizade’deki Mustafa Koç’un c cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan’ın yanı sıra yanı sıra; CHP eski Milletvekili Mehmet Haberal, Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit, Tansu Çiller, Mesut Yılmaz, Eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan’ın da aralarında olduğu eski siyasiler de katıldı.

koc_ -mustafa

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanısıra ABD Başkonsolosu John Bass de törendeydi.

İŞ DÜNYASI DA CENAZEDE

En geniş katılım iş dünyasından oldu. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve kızı Doğan Holding Yönetim Kurulu üyesi Vuslat Doğan Sabancı, iş adamları Erdoğan Demirören, Nazif Zorlu, Yılmaz Ulusoy, Hüsnü Özyeğin, Mehmet Ali Aydınlar gibi isimler de Mustafa Koç’u son yolculuğuna uğurlayanlar arasındaydı.

ZİNCİRLİKUYU’DA AİLE KABRİSTANINA DEFNEDİLDİ

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi’ndeki cenaze namazı kılınan Mustafa V. Koç’un naşı defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı’na götürüldü. Koç Zincirlikuyu Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ