logo

Müzikalin Türk yıldızı Lori Şen, İngiliz Prensesi Lady Di’yi Canlandıracak

Müzikalin Türk yıldızı Lori Şen, İngiliz Prensesi Lady Di’yi Canlandıracak

Mezzo soprano Lori Şen, ABD’de prömiyeri yapılan ve Lady Diana’nın hayatı üzerine yazılan ‘Queen Of The People’s Hearts’ ilk kez Türkiye’ye 13-14 Ağustos’ta Zorlu PSM’de sahne alacak.

Müzikalin Türk yıldızı Lori Şen, İngiliz prensesi için yazılan eserde Lady Di‘yi canlandıracak

Washington National Opera sanatçılarının hayat verdiği müzikalde Lady Di’yi Türk yıldız Lori Şen canlandırıyor.

Şen, İtalyanlar tarafından ‘La Diva Turca’ olarak anılan ve sesiyle sınırları aşan opera sanatçısı yurtdışında alanında isminden en çok söz ettirmeye aday mezzo sopranolardan biri.

Türkiye turnesinin ardından Almanya ve İngiltere’de de sahnelenmesi planlanan Lady Diana müzikali Queen of the People’s Hearts / Kalplerin Kraliçesi’nin basın buluşması, ünlü yıldız Lori Şen’in katılımıyla 20 Temmuz’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi. İstanbul’da 2 günde 4400 kişinin izlemesi beklenen müzikalin detaylarını müzikali Türkiye’ye getiren Gürkan Us anlattı. Us, “Türkiye’ye böyle bir müzikal getirmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“En çok Camilla ile olan Sahnede Etkilendim”

Türk yıldız Lori Şen en çok hangi sahnede etkilendiniz? Sorusuna ”En çok Camilla’yla karşılaştığım sahnede etkilendim. Kocamın beni aldattığı kişiyle tanışmak inanılmaz bir deneyimdi” dedi.

İTVHABER

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ