logo

Nurettin Sözen ‘CHP İstanbul’u Alır Ben İspatladım!’

Nurettin Sözen ‘CHP İstanbul’u Alır Ben İspatladım!’

Erol_Nurettin sozenCHP Ataşehir İlçe Örgütü’nün ‘Dayanışma Gecesi’ne katılan Prof. Dr. Nurettin Sözen ‘CHP’nin yerel ve merkezi yönetimde iktidar olmasını istiyoruz’ dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin önce yerel yönetimde, daha sonra merkezi idarede iktidar olmasını istiyoruz, bekliyoruz” diye konuşan İstanbul eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP eski Sivas Milletvekili Nurettin Sözen, “Bunun gereğini yerine getireceğiz” dedi.

Yerel seçimde İstanbul adayı ve diğer adaylar ile ilgili görüşlerini sorduğumuz Nurettin Sözen, “Yerel seçim adayları ile ilgili kararı örgüt verecek. Benim bir şey söylememe gerek yok” diyerek adayların örgüt tarafından belirlenmekte olduğunun altını çizdi.

atasehir_nurettin sozen

Nurettin Sözen, “İstanbul’u alma olasılığı nedir Cumhuriyet Halk Partisi’nin sizce?” sorusunu; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’u alma olasılığı her seçimde mümkün. Bunu ben ispatladım. Yeni bir örneği verilebilir” şeklinde cevapladı.

İstanbul’un kuzeyine yapılan 3. Köprü, bağlantı yolları ve 3. Havaalanı gibi yatırımlar ile ilgili görüşünü aldığımız İstanbul eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP eski Sivas Milletvekili Nurettin Sözen kısaca şunları söyledi; “İyi tarafları da var, kötü tarafları da.  3. Havaalanı tartışılabilir. Kanal çok kötü bir proje.  Yeşili ve doğanın dengesini ortadan kaldırıyor. Yer altı sularını ve kaynak sularını ortadan kaldırıyor. Doğayı perişan ediyor. Güneyin tuzlu suyu ile Karadeniz’in suyunu bir birine karıştırıyor. Balıkçılığı ortadan kaldırıyor. Bütün Istıranca derelerini ortadan kaldırıyor. Bunlar iyi hesap edilmemiş, gösteriş projeleri.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ