logo

Öğrenciler 2013-2014 Eğitim Yılı Karnelerini Aldılar

Öğrenciler 2013-2014 Eğitim Yılı Karnelerini Aldılar

Atasehir _ karne_ 2013 - 20142013-2014 eğitim yılı ikinci dönemini tamamlayan Türkiye genelinde 17 milyon 500 bin, Ataşehir’de 75 bin 947 öğrenci, düzenlenen törenlerle karnelerini aldılar.
Recep Kenan/itvhaber.com
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, eğitim gördüğü Eskişehir’de katıldığı karne töreni ile 2013 – 2014 eğitim yılı ikinci dönemini tamamlayan öğrencilere karnelerini verdi.

Ataşehir’de Ata İlokulu’nda düzenlenen karne törenine Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal ilgezdi’yi vekaleten Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhamı Yılmaz, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir Müftüsü Buharrem Bilgiç, Ataşehir İlçe Milli Eğitim şube müdürleri İrfan Zeki Er, Mahmut Bayram, Ahmet Ergenç, Ataşehir İlçe Milli Eğitime Müdürlüğüne bağlı okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunuşu sonrası Ata İlkokulu Müdürü Hasan Daştan’ın açılış konuşması ile başlayan 2013-2014 eğitim yılı ikinci dönem karne törenine Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican’ın konuşması ile devam edildi.

Ataşehir ilçesinde 160 okulda 75 bin 947 öğrenci ile bir ders yılını başarıyla tamamladıklarını söyleyen Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, 2013-2014 eğitim yılı 4+4+4 eğitim sisteminde ikinci yılın tamamlandığını vurgulayıp; “2014 – 2015 Eğitim yılı itibarı ile okullarımızın ilkokul ve ortaokul bölümlerinin dönüşümlerini tamamlamış olacağız. Ataşehir ilçesi olarak bu sistemi başarı ile uygulamış durumdayız. 2013-2014 eğitim yılında 4 lise, 1 ilkokul ve bir de anaokulu hizmete açacağız. 2013-2014 eğitim yılında akademik çalışmaların yanında; AB projeleri, TÜBİTAK projeleri, çeşitli proje çalışmaları ile okullarımızda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz başarılı ürünler ortaya koydular. Sportif faaliyetlerde de dünya şampiyonlukları, Türkiye şampiyonlukları ve diğer dereceler kazanmak sureti ile çok büyük başarılara imza atmışlardır. Bize başarının mutluluğu ve gururunu yaşatmışlardır. Bu başarıda emeği olan yöneticilerimizi, öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum” sözleri ile konuşmasını tamamladı.

Okul öğrencilerinden oluşan müzik gurubunun gitar dinletisi, yine öğrenciler tarafından sergilenen halk oyunları gösterisi ve atık maddelerden yapılan kıyafet defilesi sonrasında Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu tarafından 2013- 2014 yılı içerisinde çeşitli yarışma ve spor karşılaşmalarında derece alan öğrencilere hediyeleri verildi.

Havanın çok sıcak olduğunu, öğrencilerin heyecanla karne almayı beklediğini belirten, bütün çocukları 2013- 2014 yılında sosyal ve sportif alandaki başarılarından dolayı kutlayan Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’nun kısa konuşması sonrasında Kaymakam, İlçe MEM Müdürü ve beraberindekiler tarafından sınıflarında öğrencilere karneleri ile birlikte hediyeler verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ