logo

Onur Akın ve Aydilge Ataşehir’deki Konserde Sahne Aldı

Onur Akın ve Aydilge Ataşehir’deki Konserde Sahne Aldı

Ataşehir Belediyesi Barbaros Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nın açılışına özel düzenlediği konserde Onur Akın ve Aydilge en sevilen şarkılarını Ataşehirliler için seslendirdi.

Yurttaşların rahatlıkla alışveriş yapabileceği 4. kapalı pazar alanını ilçeye kazandıran Ataşehir Belediyesi, Barbaros Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nın açılışına özel olarak bir konser programı düzenledi. Sanatçılar Onur Akın ve Aydilge en sevilen şarkılarını Barbaros Mahallesi’nde Ataşehirliler için seslendirdi.

3 Ekim Pazartesi günü saat 17.30’da başlayan programda, çocuk şenliklerinden spora, panayır oyunlarından eğlenceli aktivitelere kadar çeşitli etkinlikler yer aldı.

Etkinliklerin ardından sanatçılar Onur Akın ve Aydilge sevilen şarkılarıyla Barbaros Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda sahne aldılar.

ŞARKILAR KATLEDİLEN MÜZİSYEN ONUR ŞENER’İN ANISINA

Sanatçılar Onur Akın ve Aydilge Ataşehir’deki konserde, Ankara’da istek şarkıyı bilmediği için katledilen, hayattan koparılan müzisyen Onur Şener’in anısına söylediler.

Sanatçı Onur Akın, beğenilen şarkılarını yurttaşların coşkulu katılımı ile seslendirdi. Akın’ın, ‘Asi ve Mavi, Yağmur Yüreklim, Bana Bir Gül Ver, Seviyorum Seni’ gibi unutulmaz şarkılarını müzikseverlerle hep bir ağızdan söylediler.

Güçlü sesiyle en sevilen şarkılarını seslendiren Aydilge ise Ataşehirlilere soğuk havaya rağmen muhteşem bir atmosferde keyifli bir konser deneyimi yaşattı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan değerli sanatçılar Onur Akın ile Aydilge’ye çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ