logo

Onursal Adıgüzel, Ataşehir Trabzonlular Derneğini ziyareti etti

Onursal Adıgüzel, Ataşehir Trabzonlular Derneğini ziyareti etti

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, Volkan Demir, Seyit Torun ve Aysemin Gülmez ile Ataşehir Trabzonlular Derneğini ziyareti etti.

Recep Kenan / itvhaber.com

31 Mart Yerel Seçimine 2 haftadan az bir süre kalan çalışmalarını tüm hızıyla devam eden CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Trabzonlular Derneği‘ni ziyareti etti.

Namık Sürmen başkanlığındaki Ataşehir Trabzonlular Derneği ziyaretinde Onursal Adıgüzel’e CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir, Ordu Milletvekilimiz Seyit Torun ve CHP YDK üyesi Aysemin Gülmez eşlik etti.

Ataşehir Trabzonlular Derneğini ziyareti ile ilgili açıklama yapan Onursal Adıgüzel, “Ataşehir Trabzonlular Derneğini ziyaretimizde; Genel Başkan Yardımcımız Volkan Demir, YDK üyemiz Aysemin Gülmez ve Ordu Milletvekilimiz Seyit Torun da bize eşlik etti. Dernek Başkanımız Namık Sürmen’e ve tüm Trabzonlu komşularımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Ataşehir’e Hizmette Tam Yol İleri.” dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Volkan Demir, Ataşehir Trabzonlular Derneğini ziyareti ile ilgili açıklamasında, Yüksek Disiplin Kurulu Üyemiz Aysemin Gülmez, Ordu milletvekilimiz Seyit Torun, Ataşehir İlçe Başkanımız Celal Yalçın ve Ataşehir Belediye Başkan Adayımız Onursal Adıgüzel ile Ataşehir Trabzonlular Derneğini ziyaret ederek İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun da selamlarını ileterek Ataşehir’de ve İstanbul’da destek istedik. Dernek Başkanımız Namık Sürmen’e ve kıymetli hemşehrilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Ataşehir’de kazanacağız, İstanbul’da kazanacağız.” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ