logo

Onursal Adıgüzel, ‘Bu Seçimin Kaybedeni Yok, Kazananı Bütün Ataşehir’

Onursal Adıgüzel, ‘Bu Seçimin Kaybedeni Yok, Kazananı Bütün Ataşehir’

Ataşehir Belediye Başkanlığı seçimini 52,553 oy farkla kazanan CHP Ataşehir adayı Onursal Adıgüzel, “Bu seçimin kaybedeni yoktur, kazananı bütün Ataşehir’dir.” Dedi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanlığı seçimini 138 bin 925 oy ve 56,31 oranla kazanan CHP Ataşehir adayı Onursal Adıgüzel, %35 oran ve 86 bin 372 oyla en yakın rakibi Ak Parti adayı Mustafa Naim Yağcı’ya 52,553 fark attı.

31 Mart Seçimlerinde partisi CHP tarafından Ataşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Onursal Adıgüzel, zafer olarak nitelenecek sonuçla Ataşehir Belediye Başkanlığını kazandı.

CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, sonuçların belli olması ve resmi olmayan sonuçlarla Ataşehir Belediye Başkanı olduğu netleşmesi sonrasında Seçim Koordinasyon Merkezi önünde destekçilerine hitaben yaptığı ilk açıklamada, “Bu seçimin kaybedeni yoktur, kazananı bütün Ataşehir’dir.” Dedi.

Destekçilerine teşekkür eden CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, seçim sonrası yaptığı ilk açıklamada,  “Bu seçimin kaybedeni yoktur, kazananı bütün Ataşehir’dir. Kazananı tüm İstanbul’dur. Kazananı tüm Türkiye’dir.” İfadelerine yer verdi.

KAZANANI TÜM ATAŞEHİR, TÜM İSTANBUL, TÜM TÜRKİYE’DİR

İlçe seçim Kurulu’nda oylara sahip çıkılması uyarısında bulunan CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, kritik seçim sonuçlarını takip için Beykoz’a gideceğini kaydederek, “Değerli arkadaşlar Hepinize çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun partimiz Türkiye tarihine geçecek bir zafer kazanmıştır hayırlı uğurlu olsun Bu seçimin kaybedeni yoktur. Kazananı tüm Ataşehir’dir. Kazananı tüm İstanbul’dur. Kazananı tüm Türkiye’dir. Sizlere çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ