logo

Onursal Adıgüzel, Ekrem İmamoğlu ve Battal İlgezdi’ye Teşekkür Etti

Onursal Adıgüzel, Ekrem İmamoğlu ve Battal İlgezdi’ye Teşekkür Etti

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, İçerenköy İmar Planının onayında emeği geçen Ekrem İmamoğlu ve Battal İlgezdi’ye teşekkür etti.

Recep Kenan / itvhaber.com

İçerenköy Mahallesi 1/1000’lik 2. Etap Uygulama İmar Planının İBB Meclisi’nden geçtiğini duyuran CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel planda emeği geçenlere ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür etti.

İçerenköy Mahallesi 1/1000’lik 2. Etap Uygulama İmar Planının İBB Meclisi’nden geçtiğini duyuran CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, plan sürecinde yakından takipleri ve emekleri için  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İBB Meclisi üyeleri ve bürokratlarına teşekkür etti.

İçerenköylü Komşularım; Uzun zamandır beklediğimiz mahallemizin 1/1000’lik Uygulama İmar Planı İBB Meclisi’nden geçti. Kentimize, İçerenköy sakinlerimize hayırlı olsun.  Süreci yakından takip eden İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve Ataşehir Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi’ye, planı onaylayan İBB Meclisimize, plan sürecine katkı sunan bürokratlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ