logo

Onursal Adıgüzel, Proje Lansmanı Yapacak, Meclis Üyesi Adaylarını Tanıtacak

Onursal Adıgüzel, Proje Lansmanı Yapacak, Meclis Üyesi Adaylarını Tanıtacak

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, vizyon projelerinin lansmanı ve meclis üyesi adaylarının tanıtımının yapılacağı toplantı düzenliyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, vizyon projelerinin lansmanı ve meclis üyesi adaylarının tanıtımı toplantısı ile sahaya çıkıyor.

31 Mart yerel seçimleri hazırlıklarını tamamlayan STK ve esnaf ziyaretlerini sürdüren CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, vizyon projelerinin lansmanı ve meclis üyesi adaylarının tanıtımı toplantısı ile Ataşehirlilerin önüne çıkıyor.

Onursal Adıgüzel, program daveti ile ilgili açıklamasında, “Geleceğin Ataşehir’ini anlatacağımız proje lansman toplantımızda sizleri de aramızda görmekten güç alacağız.” ifadelerine yer verdi.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, vizyon projelerinin lansmanı ve meclis üyesi adaylarının tanıtımı toplantısı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

3 Mart günü projelerimizi de tanıtıyor olacağız. Onun için de davetiye vermek için geldik. Aracılığınızla bütün kamuoyunu da, Ataşehir kamuoyunda davet edelim. Tabii ki Ataşehir halkına, kamu kuruluşlarına ve çeşitli STK’lara davette bulunacağız.

3 Mart Pazar günü saat 13.30’da Selectum City Ataşehir’de proje lansmanımız ve meclis üyesi adaylarımızın tanıtımını yaptığımız bir toplantımız olacak. Bütün Ataşehir’i bu toplantıya bekliyoruz. Hem vizyon projelerimizi görsünler, hem de yapmış olduğumuz analizlerimiz sonucunda belirlediğimiz çeşitli çözüm önerilerini ve projelerimizi yakından takip etsinler.

Bizi sosyal medyadan da izleyebilirler. 3 Mart’tan sonra onursaladıgüzel.com adresinden de bütün projelerimizi görüyor olacaklar. Biz bu projelerimizi internet sitesine koyarken şöyle bir bakış açısıyla yaklaştık; O bizim geleceğe yönelik sözlerimiz olacak. Hayata geçirdiğimiz projelerin yanlarına bir tık koyacağız. Böylece bir karnemiz oluşmuş olacak. Ataşehir kamuoyu da 5 yıl sonra bu karnenin kaçını gerçekleştirmişiz, kaçını gerçekleştirememişiz görecekler.

CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel, vizyon proje lansmanı ve meclis üyesi aday tanıtımı toplantısı:

Tarih: 3 Mart Pazar
Saat: 13.30
 Yer: Selectum City Ataşehir

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ