logo

Onursal Adıgüzel, ‘Sizler İsteyeceksiniz Biz Yapacağız’

Onursal Adıgüzel, ‘Sizler İsteyeceksiniz Biz Yapacağız’

CHP Ataşehir Gençlik Kolları programında Ataşehirli gençlerle buluşan CHP Ataşehir adayı Onursal Adıgüzel, “Ataşehir’i gençlerle birlikte güzelleştireceğiz.” Dedi.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programda Ataşehirli gençlerle buluşan CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, gençlerin sorularını yanıtladı.

ATAŞEHİRLİ GENÇLER SORDU, ONURSAL ABİLERİ CEVAPLADI

CHP Ataşehir Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programda “Ataşehirli gençler sordu, Onursal abileri cevapladı.”

ONURSAL ADIGÜZEL, “SİZLER İSTEYECEKSİNİZ BİZ YAPACAĞIZ”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Ataşehir’de gençlerin yanında olan yeni bir belediyecilik anlayışını hayata geçiriyor olacaklarını vurgulayan Onursal Adıgüzel, “Sizler isteyeceksiniz biz yapacağız.” Dedi.

Gençlerin sorduğu, Onursal abilerinin cevapladığı CHP Ataşehir Gençlik Kollarının programında gençlere yönelik projelerini de paylaşan CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, gençlerin en önemli sorunu olan istihdama yönelik çalışmaları paylaştı.

Ataşehirli gençlerle buluşan Onursal Adıgüzel, gençlere yönelik projeleri hakkında, “Sevgili gençler, işsizliği ne demek olduğunu farkındayım. Vermiş olduğunuz onca emek sonrası ailelerinizden harçlık istemenizin ne kadar zor olduğunu yaşamış bir abiniz olarak bu söylediklerimi dikkatlice dinlemenizi istiyorum. 5 yılda Ataşehir’de 5 bin gence iş bulacağız. Üniversitelerle ve özel sektörde yapacağımız işbirlikleriyle Ataşehir’deki gençleri yeni istihdam olanaklarıyla buluşturuyor olacağız. İstihdam ofisimize başvuran gençler Ataşehir’deki firmalarla yapmış olduğumuz protokollerle mesleki kabiliyetleri doğrultusunda yeni işler bulacaklardır.” Bilgilerini paylaştı.

CHP Ataşehir adayı Onursal Adıgüzel, “Gençlik demek; yenilikçilik demek. Aynı zamanda yeni İNOVATA Kuluçka ve Girişimcilik Merkezi ile bütün girişimcilerin yanında olacağız. Ataşehir Belediyesi’nin İnovata Kuluçka Merkezi bir atölyeye dönüştürüp gençleri ve girişimciliği destekleyerek Ataşehir’deki her genç arkadaşımızın hayallerini gerçekleştirmesi için özel imkanlar sunuyor olacağız.” Dedi.

 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile işbirliğiyle gençlere yönelik çalışmaların yer alacağını ifade eden Onursal Adıgüzel, yaptığı açıklamada, “Ekrem İmamoğlu ile birlikte Ataşehir’de gençlerin yanında olan yeni bir belediyecilik anlayışını hayata geçiriyor olacağız. Sizler isteyeceksiniz biz yapacağız.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ