logo

Orhan Çerkez, CHP Çekmeköy Başkan Adayı Olarak Belirlendi

Orhan Çerkez, CHP Çekmeköy Başkan Adayı Olarak Belirlendi

İstanbul’da bazı ilçelerde aday belirleme çalışmaları yürütülen CHP’de Çekmeköy belediye başkan adayı olarak Orhan Çerkez’in belirlendiği belirtiliyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

Son dakika paylaşılan bilgiye göre CHP PM toplantısında görüşülen İstanbul’un ilçelerinden Çekmeköy belediye başkanı adaylığı netleştirildi. Edinilen bilgiye göre CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi.

“BEN ÇEKMEKÖYLÜYÜM, ÇEKMEKÖY’Ü YÖNETMEYE GELİYORUM”

Çok eski, kuruluşundan itibaren, elektrik, yol yokken Çekmeköy’e yerleşerek Çekmeköylü olduğunu vurgulayan CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Orhan Çerkez, adaylık başvurusu öncesinde basınla buluşmasında yaptığı açıklamada, “Ben Çekmeköylüyüm, Çekmeköy’ü Yönetmeye Geliyorum” diye açıklama yapmıştı.

Çekmeköy’de ilçe başkanlığı tarafından hazırlıkların yapıldığı, akşam saatlerinde Orhan Çerkez’in CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olarak açıklanacağı belirtiliyor.

Dün akşam Çekmeköy CHP başkan adayları tarafından CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda ilçe dışından adaylığa karşı çıkılacağı, ilçe yönetimi ve aday adaylarının birlik içinde yaptıkları açıklamada öne çıkmıştı.

“ORHAN ÇERKEZ KİMDİR? NEREDEN GELDİ?”

 “Orhan Çerkez kimdir? Orhan Çerkez nereden geldi?” 1962 yılı Ardahan doğumlu, 1980 yılında yolların ve şebeke suyunun dahi olmadığı bir dönemde İstanbul’da Çekmeköy’e yerleşti. Çerkez, iki çocuğunu büyüttüğü Çekmeköy’ün gelişmesini baştan beri yakından takip ederek, gücünün yettiğince katkı sunmaya çalıştı.

Kars’tan gelerek Çekmeköy’e yerleşen Orhan Çerkez, Orhan 1980’lerin başında Anadolu’nun bir köyünden farksız olan, şebeke suyunun, elektriğinin olmadığı, Çekmeköy’ün eskilerinden biri olarak kendisinin de 22 yıldır yaşadığı kentin sorunlarına hakim bir siyasetçi.

38 YILLIK BELEDİYE TECRÜBESİYLE ÇEKMEKÖY’E ADAY

38 yıllık belediyecilik tecrübesiyle Çekmeköy’e Belediye Başkan Aday olan Orhan Çerkez, Kadıköy ve Ataşehir belediyelerinde çeşitli birimlerde müdürlük ve Belediye Başkan yardımcılığı yaptı. Son olarak Ataşehir Belediye başkan yardımcı görevinde bulundu.

KARS’TAN İSTANBUL’A  GELEREK ÇEKMEKÖY’E YERLEŞTİK

Kars’tan gelerek Çekmeköy’e yerleştiklerini gözünü İstanbul’da gözünü Çekmeköy’de açtığını kaydeden Orhan Çerkez, 1980’lerin başında Anadolu’nun bir köyünden farksız olan, şebeke suyunun, elektriğinin olmadığı, Çekmeköy’ün eskilerinden biri olarak kendisinin de 22 yıldır yaşadığı kentin sorunları iyi bildiğini ifade ederek, Çekmeköy’ün en büyük sorunlarını başında imar sorunu olduğunu vurgulayan Orhan Çerkez, “imarı olmayan bir kentin gelişmesi mümkün değildir.” Dedi.

Orhan Çerkez’in Çekmeköy’de uzun yıllardır tartışma konusu olan belediye başkanlığı için yapılan bu açıklama, ilçe sakinleri ve siyasi çevreler arasında büyük bir merakla karşılandı.

CHP’nin Çekmeköy adayı olarak belirlenen Orhan Çerkez’in geçmişteki deneyimleri ve vizyonu, ilçenin geleceği için umut vadeden bir adım olarak değerlendiriliyor.

Adaylık sürecinin netleşmesiyle birlikte, Çekmeköy’de siyasi atmosferde önemli bir hareketlilik yaşanması bekleniyor. Orhan Çerkez’in adaylık sürecine ilişkin daha fazla detayın akşam saatlerinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Çekmeköy halkı, önümüzdeki dönemde ilçenin gelişimi ve refahı için yapılacak çalışmaları heyecanla bekliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ