logo

Özgür Özel, ‘İstanbul’u Seven Herkese Ekrem Başkanı Emanet Ediyoruz’

Özgür Özel, ‘İstanbul’u Seven Herkese Ekrem Başkanı Emanet Ediyoruz’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “İstanbul’u Seven Herkese Ekrem Başkanı Emanet Ediyoruz” dedi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel‘in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaretine CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik‘te eşlik etti.

CHP Lideri Özgür Özel, İBB Başkanı İmamoğlu’nu Ziyaret Etti: “İstanbul’u Seven Herkese Ekrem Başkanı Emanet Ediyoruz.” , “En büyük güvencem, İstanbul ittifakıdır.”

Saraçhane’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen ziyarette ‘anı defterini’ dolduran Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, “İstanbul’u seven herkese bir kez daha Ekrem Başkanı emanet ediyoruz” dedi.

Genel Başkan Özel, “En Büyük Güvencem, İstanbul İttifakıdır”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Parti Meclisi kararı ile yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olarak gösterilen İmamoğlu ile bir araya gelerek yeni dönem mesajı verdi.

5 Yıl Önce İstanbul’u Ona Emanet Ettik. Emanete Çok İyi Baktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi anı defterini dolduran CHP Lideri Ögür Özel, “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ilk ziyaretim. Aynı zamanda değerli Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu yeniden aday gösterişimizin ardından yaptığım ilk ziyaret. Biz 5 yıl önce İstanbul’u ona emanet ettik. Emanete çok iyi baktı. Yeşil, temiz ve dürüst bir kent yönetimi ile hepimizi gururlandırdı. Şimdi İstanbul’u seven herkese bir kez daha Ekrem Başkanı emanet ediyoruz. Yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL’UN ÜZERİNDE ARSA PAZARLAMAK İÇİN HELİKOPTER UÇMUYOR

Parti Meclisinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için Ekrem Başkanın sırası geldiğinde, müzakerelerin kesilmeyen alkışlar ile tamamlandığını kaydeden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İmamoğlu’nun çalışkanlık ve başarı öyküsüyle İstanbulluların karşısında olduğunu kaydederek; “İstanbul’un üzerinde artık yabancılara kupon arsa pazarlamak için helikopter uçmuyor. İstanbul’un her noktası, İstanbullunun hizmetine sunulmak için çalışılan, o gözle bakılan bir belediyecilik anlayışı ile yönetiliyor.” Dedi.

EKREM İMAMOĞLU VE EKİBİ İSTANBUL’A İYİ GELMİŞTİR

Özel, “Ekrem İmamoğlu ve ekibi İstanbul’a iyi gelmiştir. Vicdanlılar, o vicdan terazisinde tartıp, iki seçim arası 806 bin farkı çıkaranlar, yine vicdanlarında bu gördükleri hizmet karşılığında yeniden ödüllendirecekler. Bir 5 yıl daha Ekrem İmamoğlu’nun dünyanın bu en güzel kentine hizmet etmesini isteyecekler. Bu tercihleri İstanbul’a iyi gelecek, Türkiye’ye iyi gelecek. Ben hangi siyasi görüşten olursa olsun, İstanbul’u seven herkesi, İstanbul’u seven bu başkana, ekibe sahip çıkmaya davet ediyorum. Biz İstanbul’u ona emanet ettik, o çok iyi işler yaptı. Şimdi Ekrem Başkanı İstanbullulara emanet ediyorum.” Diye konuştu.

İSTANBUL’U İSTANBUL İTTİFAKI KAZANDI

Özgür Özel konuşmasında, “İstanbul’un ihtiyacı olan ittifak, adını ittifak koyalım, işbirliği koyalım, parti adları analım, her şeyi söyleyelim. En iyisini bulalım. Şu ismin önüne geçemeyiz. İstanbul’u İstanbul İttifakı kazandı. İstanbul İttifakını İstanbullular kurdular. Gönülleri, yürekleri ve akılları ile kurdular. O ittifakın İstanbul’a ne yaptığını görüyoruz. İstanbullulardan elbette Ekrem Başkana sahip çıkacaklarını biliyorum, umuyorum, bekliyorum.” İfadelerine yer verdi.

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Sayın Genel Başkanımızı Saraçhane binamızda, İstanbulluların evinde ağırlamaktan çok mutluyum. Hem Genel Başkanımıza, Hem MYK’mıza hem de Parti Meclisimize teşekkür ediyorum. 31 Mart 2024 tarihi itibarıyla 2019 İstanbul İttifakı ile daha güçlü bir şekilde bir sonraki 5 yıla; hem devam eden projelerimizi bitirip , hem de yeni projeler üretme kararlılığımızı ortaya koyacağız.” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ