logo

Pençe Şimşek Harekâtı Bölgesinde 3 Askeri Personel Şehit Oldu

Pençe Şimşek Harekâtı Bölgesinde 3 Askeri Personel Şehit Oldu

Pençe Şimşek Harekâtı bölgesinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP (El Yapımı Patlayıcı)’nin patlaması sonucunda üç askeri personelimizin şehit olduğu açıklandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Pençe Şimşek Harekâtı bölgesinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucunda üç askeri personelimiz şehit oldu.

ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ AÇIKLANDI

Pençe Şimşek Harekâtı bölgesinde EYP’nin patlaması sonucu şehit olan askeri personelimizin kimlikleri P.Tğm. İsmail Can Softa, Sağ. Asb.Çvş. Yılmaz Tuncer ve P.Uzm.Onb. Cengizhan Kaplan olarak açıklandı.

ŞEHİT TEĞMEN İSMAİL CAN SOFTA ÇANKIRI KORGUN İLÇESİNDEN

Şehitlerden Piyade Teğmen İsmail Can Softa’nın Çankırı Korgun ilçesi kayıtlı olduğu öğrenildi.

Şehit askeri personelin kimlik ve memleketleri şöyle: Teğmen İsmail Can Softa (Çankırı-Korgun) P. Ast.Çvş Yılmaz Tuncer (Kırşehir- Mucur) P. Uzm. Onb. Cengizhan Kaplan (Ankara)

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Pençe Şimşek Harekâtı bölgesinde 15 Ağustos 2021 tarihinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucunda üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ