logo

CEV Plaj Voleybolu Avrupa Kupası Balıkesir Ören’de

CEV Plaj Voleybolu Avrupa Kupası Balıkesir Ören’de

Avrupa Voleybol Konfederasyonu’nun (CEV) bu yıl ilk kez düzenlediği Plaj Voleybolu Avrupa Kupası organizasyonunda heyecan Balıkesir Ören’de başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Plaj Voleybolu Avrupa Kupası Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle 5-9 Ekim 2023 tarihlerinde Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Ören Plajı’nda gerçekleştiriliyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle 5-9 Ekim 2023 tarihlerinde Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Ören Plajı’nda gerçekleştirilen Plaj Voleybolu Avrupa Kupası organizasyonunda tüm karşılaşmalar, TVF Voleybol TV’den canlı olarak voleybol severlerle buluştu.

Avrupa Kupası organizasyonunda ülkemizi kadınlarda Altınyurt Spor Kulübü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, erkeklerde ise TVF Spor Lisesi Voleybol İhtisas Kulübü ve Kartal Anadolu Spor Kulübü temsil ediyor.

KADINLARDA A GRUBU’NDA ALTINYURT SPOR

Kadınlarda Altınyurt Spor Kulübü A Grubu’nda oynadığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet alırken; B Grubu’nda yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü oynadığı 4 karşılaşmadan da mağlup ayrıldı.

ERKEKLERDE A GRUBU’NDA KARTAL ANADOLU SPOR KULÜBÜ

Erkeklerde A Grubu’nda ülkemizi temsil eden Kartal Anadolu Spor Kulübü, oynadığı iki karşılaşmadan da mağlup ayrıldı. B Grubu’nda yer alan temsilcilerimiz TVF Spor Lisesi Voleybol İhtsas Kulübü ise oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet aldı ve günü lider olarak tamamladı.

CEV AVRUPA KUPASI FİNALİ 8 EKİM PAZAR GÜNÜ

CEV Avrupa Kupası, 8 Ekim Pazar günü oynanacak yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ