logo

PSAK Derneği Kadıköy Şubesi Kadın Meclisi ve Yönetimi Belirlendi

PSAK Derneği Kadıköy Şubesi Kadın Meclisi ve Yönetimi Belirlendi

İçerenköy’de bulunan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Kadıköy Şubesi kadın üyeleri yaptıkları toplantıda kadın meclisi üyeleri ve yetimini belirledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Kadıköy Şubesi’nde çoğunlukta bulunan kadın üyeleri toplanarak PSAK Kadıköy Şubesi Kadın Meclisi oluşturdular. İçerenköy’deki PSAKD Kadıköy Şubesinde yapılan seçimle PSAKD Kadıköy Şubesi Kadın Meclisi Başkanlığına oy birliği ile Vesile Özdemir seçildi.

PSAKD Kadıköy Şubesinde 11 Nisan Pazar Günü yapılan seçimle Vesile Özdemir’in başkanlığında oluşan Kadın Meclisi yönetim kurulu üyeliklerinde, “Azime Kaya, Nuriye Yeter, Zeynep Deneri, Sultan Ayvadaş, Nafiye Kızılırmak, Hüsniye Atalay, Leyla Aydın, Ülger Kılıçkaya, Yıldız Güneş, Gülizar Kuzu, isimler yer aldı.

PSAKD Kadıköy Şubesinde Kadın Meclisi ve yönetiminin belirlendiği toplantı ile ilgili, “PSAKD Kadıköy Şubesinde kadın canlarla toplanarak kadın komisyonumuzu, başkanımızı ve yönetim kurulunu seçerek Vesile ÖZDEMİR’i görevlendirdik. Yönetim kuruluna seçilen ve görevi kabul eden canları tebrik ediyorum. Bu ekibin derneğimize çok şey katacağına inanıyorum. Hayırlı olsun canlar, yolunuz açık olsun.” Açıklaması yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ