logo

SADİ ÖZATA, “SİYASET HALKA HİZMETİN ARACI”

SADİ ÖZATA, “SİYASET HALKA HİZMETİN ARACI”

Siyasetin halka hizmet aracı olduğunu söyleyen Ataşehir Belediye Meclis Başkanvekili Sadi Özata,Atasehir_chp_meclis_sadi_ozata (1) Meclis’te düzenlediği kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Samim ortamda gerçekleşen kahvaltıda 40 yılı aşkın süre Ataşehir’de siyaset yaptığını, Ataşehir’e olan vefa borcunu ödediğini kaydederek, kendisin bu imkanı sağlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür etti.

Atasehir_chp_meclis_sadi_ozata (4)

Ataşehir’e Ataşehirliye hizmet etmek için mücadele verdiği siyasette, daha faydalı olacağını düşündüğü için Bakan Battal İlgezdi’nin davetini kabul ettiğini vurgulayan Sadi Özata, kendisinin hiçbir talebi olmadığını, İlgezdi’ye; sadece Ataşehirliye hizmet etmek arzusu olduğunu ilettiğini söyledi.

Atasehir_chp_meclis_sadi_ozata (10)

İLGEZDİ’NİN ATAŞEHİR POLTİKASI CHP’Yİ GENELDE İKTİDAR YAPAR

Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin Ataşehir’de uyguladığı politikanın uygulanması durumunda genelde de iktidar olunacağına inandığını ifade eden Meclis Başkanvekili Sadi Özata, Başkan İlgezdi’nin desteği ile Meclisi sükunet, huzur ve adalet içinde yönetmeye çalıştığını söyledi.

DİYALOG SİYASETİNDEN YANAYIM

“Gerektiği zaman eyleme de evet” diyen Sadi Özata, kendisinin diyalog siyasetinden yana olduğunu, müzakerelerle sonuç alınacağına ve bu anlayışın Ataşehir’de Belediyeye başarıyı getireceğine, partisi CHP’yi de genelde iktidara taşıyacağına inandığını ifade etti.

Atasehir_chp_meclis_sadi_ozata (19)

CHP GENİŞ KİTLELERİ KUCAKLAMALI

CHP‘nin kapsayıcı politika ile daha başarılı olacağına inandığını kaydeden Sadi Özata, “CHP, tıpkı bir pergel gibi sol kimliğini mihenk noktası olarak belirleyip daha geniş kitleleri kucaklamalı. Belediye başkanımız Battal İlgezdi’nin Ataşehir’de yaptığını Türkiye genelinde yapan bir CHP, 2019 genel seçimlerinde iktidarın en büyük adayı olur” şeklinde konuştu.

SADİ ÖZATA, “SİYASET HALKA HİZMETİN ARACI”

İlahiyat kökenli, Milli Görüş geleneğinden gelmiş; Refah Partisi, Fazilet Partisi ve AK Parti’de siyaset yapmış; AK Parti’den Ataşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olmuş bir isim olarak CHP çatısı altında Ataşehir‘e hizmete devam edeceğini, siyaseti CHP’de bırakmak istediğini belirten Sadi Özata, siyaseti halka hizmetin aracı olarak gördüğünün altını çizerek; “Siyaset halka hizmetin en önemli aracıdır. Ben de CHP çatısı altında yıllardır yaşadığım Ataşehir’e hizmet ederek vefa borcumu ödüyorum” dedi. Ataşehirliye hizmet şansını kendisine Başkan İlgezdi’nin sağladığını ifade eden Sadi Özata; Bana bu fırsatı verdiği için belediye başkanımız Battal İlgezdi’ye çok müteşekkirim” ifadeleri ile teşekkür etti.

Atasehir_chp_meclis_sadi_ozata (7)

Atasehir_chp_meclis_sadi_ozata (21)Atasehir_chp_meclis_sadi_ozata (3)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ