logo

Sadık Kayhan’ın Mutlu Gününde Nikah Başkan İlgezdi’den

Sadık Kayhan’ın Mutlu Gününde Nikah Başkan İlgezdi’den

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Semih Sadık Kayhan’ın kızı Gözde, Başkan Battal İlgezdi’nin Ataşehir Nikah Salonu’nda kıydığı nikahla evlendi. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Oldukça kalabalık bir davetli gurubunun katıldığı, CHP Gurup Başkanvekili Akif Hamza Çebi, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba , Eski Adalet Bakanı Mehmet Moğoltay, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, İstanbul Üniversitesi Eski Rektörü Mesut Parlak’ın de içinde olduğu şahitlerin çokluğu ile de dikkat çeken Gözde Kayhan’ın nikahını; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kıydı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin, Ataşehir Nikah Salonu’nda kıydığı nikah sonrası İspanyol damat Carles ve gelin Gözde’yi tebrik için oluşan uzun kuyruk dikkat çekti.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Semih Sadık Kayhan’ın kızı Gözde ve Carles’un nikah törenine belediye nerdeyse tam kadro katılırken belediye meclis üyelerinin de büyük bir kısmın katıldı.

Ataşehirweb.com, itvhaber.com ve gazete SONHABER adına ben Recep Kenan Kayhan ailesini kutluyor, Gözde ve Carles çiftine mutluluklar diliyorum.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ