logo

Sanatla Dolu Yılsonu Gösteri Programı Ataşehirlileri Bekliyor

Sanatla Dolu Yılsonu Gösteri Programı Ataşehirlileri Bekliyor

Ataşehir Belediyesi sanat eğitimi kapsamında eğitim alan çocuk ve yetişkinlerin baleden halk oyunlarına çeşitli branşlarda yılsonu gösterileri başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Ataevi kurs merkezlerinde eğitim alan çocukları yılsonu gösterisi ile Ataşehirlilerin karşısında sahne aldı.

ATAEVİ KURSLARI YILSONU GÖSTERİSİ

Ataşehir Belediyesi Ataevi kurs merkezlerinde eğitim alan çocukları yılsonu gösterisi Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez ve Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar ile eğitmenler, kursiyerler ve ailelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ataevi kurs merkezlerinde eğitim alan çocukları yılsonu gösterisi katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi.

“SANAT EĞİTİMİNİ MAHALLENİZE GETİRİYORUZ” YILSONU GÖSTERİLERİ

Ataşehir Belediyesi “Sanat Eğitimini Mahallenize Getiriyoruz” projesi kapsamında eğitim alan çocuk ve yetişkinler, 21 Mayıs itibariyle Ataşehirliler için dans edecek, şarkı söyleyecek, enstrümanlara ses verecek ve tiyatro gösterileri ile sahne alacaklar.

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan projede kursiyerler, yıl sonu etkinlikleri kapsamında sanatseverlere baleden halk oyunlarına, gitardan kemana, bağlamadan perküsyona kadar çeşitli branşlarda gösteri sunacaklar.

Ataşehir Belediyesi “Sanat Eğitimini Mahallenize Getiriyoruz” projesi kapsamında birbirinden renkli yıl sonu gösterileri, 21 Mayıs – 14 Haziran tarihlerinde Mustafa Saffet Kültür Merkezi ve Cemal Süreya Etkinlik Merkezi’nde yapılacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ