logo

SDV ‘Tunus’tan Kobane’ye Arap Baharı’ Paneli Düzenliyor

SDV ‘Tunus’tan Kobane’ye Arap Baharı’ Paneli Düzenliyor

sdv-panelSosyal Dönüşüm Vakfı Girişimi (SDV) Türkiye ve Ortadoğu’dan uzmanların konuşmacı olarak katılacağı “Tunus’tan Kobane’ye Arap Baharı” paneli düzenliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Gamze AKKUŞ İLGEZDİ’nin  Sözcüsü olduğu Sosyal Dönüşüm Vakfı Girişimi (SDV),  Murat ÖZÇELİK, Celal BAŞLANGIÇ, Gamze AKKUŞ İLGEZDİ Ortadoğu’dan uzmanların konuşmacı olarak katılacağı “Tunus’tan Kobane’ye Arap Baharı” adıyla Ortadoğu ülkelerini ve ülkemizi de yakından ilgilendiren konular üzerin görüşlerini paylaşacaklar.

Sosyal Dönüşüm Vakfı Girişimi konuşmacı olarak, Tunus’tan Dr. Muhammed ADILE (Uluslararası İşbirliği İçin Magrib Forumu Başkanı), Libya’dan Senoussi BSEIKRI (Libya Araştırma Merkezi Başkanı), Mısır’dan Semeh EL-BARAY (araştırmacı, yazar), Suriye’den Prof. Dr. Şadi AHMET (Şam Üniversitesi),  Türkiye’den Murat ÖZÇELİK (CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Celal BAŞLANGIÇ (gazeteci, yazar) ve  Gamze AKKUŞ İLGEZDİ (SDV Girişimi Sözcüsü) konuşmacı olarak katılacağı “Tunus’tan Kobane’ye Arap Baharı” Paneli düzenliyor.

Tarih: 15 Aralık 2014 Cumartesi

Saat : 15:30

Yer: Novada AVM

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ