logo

Şehrin Buluşma Noktası 212 Photography Istanbul 5 Ekim’de Başlıyor!

Şehrin Buluşma Noktası 212 Photography Istanbul 5 Ekim’de Başlıyor!

“Şehrin Festivali” 212 Photography Istanbul, 6’ncı yılında kapsamlı programıyla İstanbul’un farklı rotalarında ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

5 – 15 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 212 Photography Istanbul, izleyicisini 6’ncı yılında kapsamlı programıyla İstanbul’un farklı rotalarında ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Şehrin Festivali” 212 Photography Istanbul, altıncı senesinde katılımcılara hem programıyla hem de mekanlarıyla kapsamlı bir keşif rotası sunacak. Fotoğrafın yanı sıra pek çok farklı disipline programında yer veren festivalin bu yılki rotasında ziyaretçiler, İstanbul’un her iki yakasında şehrin 20’ye yakın farklı noktasında festival programını takip edebilecek.

5, 212 Photography Istanbul

5 – 15 Ekim 2023 tarihleri arasında T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın katkılarıyla gerçekleşen “Şehrin Festivali” 212 Photography Istanbul, bu sene Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ne de dahil olan sergileri ile kapsamını zenginleştiriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı, İBB KÜLTÜR ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden Kültür AŞ. işbirliği ile düzenlenen 212 Photography Istanbul sürdürülebilir bir sanat ve kültür geleneği oluşturmak üzere çıktığı yolda altıncı yılına giriyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ