logo

Sezon Açan Ataşehir Belediye Spor Oyuncularını Tanıttı

Sezon Açan Ataşehir Belediye Spor Oyuncularını Tanıttı

Lig hazırlıklarını sürdüren Ataşehir Belediye Spor, Kulüp Başkanı Abdullah Der’in katıldığı toplantıda oyuncularını tanıtarak 2020 – 2021 sezonunun açılışını yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sezon hazırlıklarını sürdüren Ataşehir Belediye Spor, Kulüp Başkanı Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Der, teknik heyet ve kulüp yönetimiyle, sezonu açılışı ve oyuncuları ve yeni transferlerin tanıtıldığı toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

ÜLKEMİZİ AVRUPA DA TANITMAK, TÜRK BAYRAĞINI AVRUPA’DA DALGALANDIRMAK

Katılım için basın mensuplarına teşekkür eden Ataşehir belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Der; Ataşehir’in kadın futbolu ile sporda temsil edildiğini hatırlattığı toplantıda, “Hedefimiz Ataşehirimizi ve ülkemizi Avrupa da tanıtmak, Türk Bayrağını Avrupa da dalgalandırmaktır.” dedi.

ATAŞEHİR, KADIN FUTBOLU İLE SPORDA TEMSİL EDİLİYOR

Kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddete dikkat çekerek konuşmasına başlayan Ataşehir belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Der, Ataşehir’in kadın futbolu ile sporda temsil edildiğinin altını çizerek;  “Kadının önemi biraz daha farklı bir şekilde öne çıktığı bu günlerde, 2020-2021 sezonunun bütün kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

HEDEF ÜLKEMİZİ TÜRKİYE VE AVRUPA DA İYİ BİR ŞEKİLDE TEMSİL

Hedeflerinin Türkiye ve Avrupa da iyi bir şekilde temsil etmek olduğuna işaret eden Kulüp Başkanı Abdullah Der, “Amacımız, ülkemizi Türkiye ve Avrupa da iyi bir şekilde temsil etmek.  Bugün burada yeni yönetim, yeni bir kadro ve teknik ekibimizle karşınızdayız. Pandemi dolayısıyla bazı arkadaşlarımız tatilde olduğu için burada yoklar. Bugün 2020-2021 sezonunu açmak, oyuncularımızı ve yeni transferlerimizi sizlerle tanıştırmak için buradayız.” Diye konutu.

8 YENİ ARKADAŞIMIZI TAKIMIMIZA KATTIK

Takımdaki eksiklikleri yeni transferler ile tamamladıklarını kaydeden Abdullah Der, “Eksik olduğu belirlenen mevkilere yeni oyuncu alarak bu eksiklikleri giderdik.  8 yeni arkadaşımızı takımıza kattık. İnşallah hedefimiz Ataşehir’imizi ve ülkemizi Avrupa da tanıtmak, Türk Bayrağını Avrupa da dalgalandırmaktır.” Dedi.

KADIN FUTBOLUNDA DÜZENLEME VE GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Pandemi gölgesinde başlayacak olan 2020-2021 sezonunu kadın 1. Futbol ligi ile ilgili düzenleme ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini aktaran Ataşehir belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Der, kulüp teknik sorumlusu Taner Öner’in Kadın Futbol Kulüpleri Birliği 2. Başkanı olduğunun altını çizdi.

TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Ataşehir Belediye Spor sezon açılışı ve kadronun tanıtıldığı toplantı, tanıtımı yapılan oyuncuların Ataşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Der, Taner Öner başkanlığındaki teknik ekip ve yöneticiler ile birlikte fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

Fotoğraflar: Kadir İncesu, Ali Bal

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ