logo

Sırma Doğru, ‘Bugün Ağır Misafirlerim Vardı, Heyecanlandım’

Sırma Doğru, ‘Bugün Ağır Misafirlerim Vardı, Heyecanlandım’

Hasan Leyli İlkokulu 3.sınıf öğrencileri Yerel yönetimleri yerinde görmek, sorunlarını dinlemek için İçerenköy Mahallesi Muhtarı Sırma Doğru’yu ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Hasan Leyli İlkokulu 3.sınıf öğrencileri İçerenköy Mahallesi Muhtarlığı‘na düzenlenen geziyle, yerel yönetimleri yerinde görmek, tanışmak, mahalle ile ilgili sorunları konuşmak için muhtar Sırma Doğru’yu muhtarlıkta ziyaret gerçekleştirdi.

Öğrenci konuklarını karşılayan, meraklı soruları yanıtlayan İçerenköy Mahallesi Muhtarı Sırma Doğru, mahallenin sorunlar ile ilgili bilgi verdi ve yerel yönetimler ile ilgili deneyimlerini aktardı.

Öğrenci konuklarının ziyareti ile ilgili duygularını aktaran İçerenköy Mahallesi Muhtarı Sırma Doğru, şu ifadelere yer verdi:  

Bugün çok ağır misafirlerim vardı ve ben çok heyecanlandım.
Mahallemiz Hasan Leyli İlkokulu 3.sınıf öğrencilerimiz yerel yönetimleri yerinde görmek, tanışmak, Mahalle ile ilgili sorunları konuşmak için muhtarlığımızda ağırladık. Hepsi birbirinden şahane, gözleri pırıl pırıl… Gelecek güzel günler onların ellerinde şekillenecek. Sordukları sorularla bir kez daha geleceğimiz işte burada dedirttiler.
Onları bizimle buluşturan sınıf öğretmenlerinin önünde minnetle…
Ayrıca çok şahane çiçekleri için hepsini kocaman sevgiyle kucaklıyorum. Sevgilerimle..

Sırma Doğru
İçerenköy Mahalle Muhtarı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ