logo

SMA Savaşçısı Talha’ya Bir Dokunuş Bir Umut Annelerinden Destek

SMA Savaşçısı Talha’ya Bir Dokunuş Bir Umut Annelerinden Destek

Bir Dokunuş Bir Umut Gönüllüleri Anneleri tarafından SMA savaşçısı Talha Çınar Taztepe için düzenlemiş olduğu kahvaltıya CHP Ataşehir ve Kadıköy yönetiminden destek geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bir Dokunuş Bin Umut Gönüllü Anneleri, SMA savaşçısı Talha Çınar Taztepe’nin tedavisi için gerekli olan kaynağın tedariki için düzenlenen kampanyaya destek amacıyla kahvaltılı program düzenledi.

SMA savaşçısı Talha’nın tedavisine destek için Bir Dokunuş Bin Umut Gönüllüleri Anneleri tarafından düzenlenen kahvaltıya Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli  ve CHP Kadıköy Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özsaraç katılarak destek verdi.

SMA savaşçısı Talha için düzenlenen kahvaltıya katılarak destek olan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Bir Dokunuş Bir Umut Gönüllüleri Annelerinin SMA savaşçısı güzel yavrumuz Talha Çınar Taztepe için düzenlemiş olduğu kahvaltıya Chp Ataşehir Kadın Kolları Başkanımız ile @SSuzenli  katılım sağladık. Bu güzel organizasyonu düzenleyen annelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Savaşçı yavrularımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

SMA Savaşçısı Talha’nın ailesi tarafından yapılan paylaşımda ise “@sma_talha’ya Umut Olan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcımız Sn  @abdullahder1, Deva Partisi İst İl Başkan Yardımcımız Sn @Rimamoglu Chp Kadıköy Kadın Kolları Başkanımız Sn Yasemin Özsaraç, Ataşehir Chp Kadın Kolları Başkanımız Sn @SSuzenli ve Arkadaşlarına Minnettarız!”  ifadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ