logo

Spor Giyim Sosyal Normları Yıkarak Trend Oldu

Spor Giyim Sosyal Normları Yıkarak Trend Oldu

Sağlıklı yaşayan tüketicinin rahat ve kullanışlı kıyafet isteği, spor kıyafetlerini salon dışarısına taşıdı. Tasarım firmalarının iş birliğiyle yeni bir trendin doğuşu hız kazandı.

Sağlıklı yaşayan tüketicinin rahat ve kullanışlı kıyafet isteği, spor kıyafetlerini salon dışarısına taşıdı. Tasarım firmalarının iş birliğiyle yeni bir trendin doğuşu böylelikle hız kazandı. Artık sokak da moda spor giyim ürünleridir!

Gündelik kıyafetlerimizi; günün hangi saatinde, nerede ve nereye gittiğimize göre değiştiriyor ve tüm gün bize eşlik eden kumaşlardan; rahat, esnek, konforlu, şık, terleme karşıtı bir de tasarım ürünler olmasını bekliyoruz.

Vazgeçemediğimiz Spor Giyim Parçaları

Sportif olmak hareket özgürlüğüyle birlikte, cool olmanın da anahtarı haline geldi. Eminim dolabınızdaki star parçaları sorsam alacağım yanıt; bayanlar için siyah tayt, erkekler için siyah şort, bol sweatshirt ve t-shirt olurdu. 

Sentetik kumaştan üretilmiş, bu esnek parçalarla bakteri olasılığını yok edip, vücudun nemini dengede tutmak, günlük hayatta bizim için artı bir detay. Giysilerimizin bizim hakkımızda ip ucu verdiğine kesin bir yargı. Bu sözsüz iletişimde kıyafetlerimiz karşı tarafa mesaj verdiğinden yapılan seçime dikkat edilmesi oldukça önemli.

  Rahatlığın Adı Spor Giyim

Ön planda olmayı sevenler için; basic, kapüşonlu eşofmanlar, polo yaka t-shirtler özellikle erkek sıklığında yükselişte. Olmazsa olmaz spor ayakkabıları da unutmamak gerek tabi. Kombinizi renkli çorap ve yandan takılan çanta ile tamamlaya bilir böylelikle hem spor giyim hem de moda da öncülük yapabilirsiniz. Bu tarz ürünler içinse https://www.lescon.com.tr/erkek-spor-giyim/ doğru ve güvenilir bir adres.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ