logo

Tekstil Sektörü İhracatının Liderleri Ödüllendirildi

Tekstil Sektörü İhracatının Liderleri Ödüllendirildi

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği “İTHİB 2022 İhracata Değer Katanlar Ödül Töreni” İstanbul Valisi Davut Gül’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Valisi Davut Gül’ün katılımı ile İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) tarafından “2022 İhracata Değer Katanlar Ödül Töreni” gerçekleştirildi.

Beşiktaş’taki programa; Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, Türkiye İhracatçılar Meclisi (Tim) Başkanı Mustafa Gültepe, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz ile çok sayıda davetli katıldı.

Dokuma Atlası Projesi tanıtım filminin gösterildiği programda; Vali Gül, Bakan Yardımcısı Ağar, Türkiye İhracatçılar Meclisi (Tim) Başkanı Gültepe ve İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Öksüz birer konuşma yaptı.

“YAPTIĞINIZ İŞ, DÜNYANIN DÖRT YANINDA ŞANLI BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRIYOR”

Vali Gül, “Ödül alan ve almayan ihracatçılarımızın hepsini tebrik ediyorum. Ülkemize 1 dolar katkısı olan tüm ihracatçılarımıza teşekkür ediyorum. Yaptığınız iş, dünyanın dört bir köşesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin şanlı bayrağını dalgalandırıyor. Ülkemiz güçlü ise sizin ihracat yapma gücünüz artıyor. Ülkemizin itibarının yüksek olması sizin önünüzü açıyor ve açmaya da devam edecek. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün, bu güzelliği paylaşan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“ÜLKEMİZ İHRACATTA 2023 YILINDA 164.9 MİLYAR DOLARI YAKALADI”

Bakan Yardımcısı Ağar, “Tüm milletimizi derinden etkileyen Asrın Felaketini hızla aşmak için gerekli tedbirleri devlet olarak alıyoruz. Türkiye ekonomisi, son 3 yıldır kesintisiz büyümeye devam ediyor. Türkiye, ihracatta 2023 yılında 164.9 milyar doları yakaladı. Depremin negatif etkisi dikkate alındığında başarılı olduğu görülmektedir. Bu başarıda emeği ve alın teri olan tüm ihracatçılarımıza teşekkür ediyoruz. Ticaret Bakanlığı olarak tüm ihracatçılarımızın, üretici ve girişimcilerimizin yanındayız. Törende başarı ile kendine yer edinen firmalarımızı tebrik ediyor, emeği geçen tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Tören, Vali Gül ve beraberindekilerin Yıldız ve Platin Ödüllerini kazanan ihracatçılara takdim etmesi ile sona erdi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ