logo

Tiyatro Sevi ‘Kaç Baba Kaç’ MSKM Halit Akçatepe Sahnesinde

Tiyatro Sevi ‘Kaç Baba Kaç’ MSKM Halit Akçatepe Sahnesinde

Tiyatro Sevi oyuncuları “Kaç Baba Kaç” adlı oyun ile Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi’nde Ataşehirli tiyatro severlerle buluştu.

Tiyatro Sevi oyuncuları Ceyhun Fersoy, Dost Elver, Ebru Karanfilci, Ferdi Akarnur, Hakan Bulut, İrfan Kangı, Merve Sevi, Meltem Parlak, Nihan Tarhan, Orçun Kaptan, Özgür Şenyer ve Sibel Tomaç “Kaç Baba Kaç” adlı oyun ile Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi’nde tiyatro severlerle buluştu.

Ray Cooney’in yazıp, Haldun Dormen’in çevirdiği, İrfan Kangı’nın yönetmenliğini yaptığı 2 Perdelik 135 dakika süren oyunu 333 kişi izledi.

Komedi oyunlarının yazarı Ray Cooney’in ustalık eseri olan bu sezon yeniden yeni yorumuyla sahnelerde yerini alan “Kaç Baba Kaç” oyununda, bir hastanenin doktorlar odasında geçen ve 2 saat boyunca düşmeyen temposu ile kahkahalar attırıyor.

Kaç Baba Kaç; rektörlüğe giden yolda, çok önemli bir konuşma yapmaya çalışan Dr. David Morgan’ın başına gelen olayları anlatıyor. Aynı hastanede 18 yıl önce gönül ilişkisi yaşadığı kadının, senden çocuğum var diyerek hastaneye dönmesiyle karışan olaylar, David’in karısının gelmesiyle içinden çıkılmaz bir hal alır.

Ray Cooney tarafından kaleme alınan oyunu dilimize Haldun Dormen çevirmiş.

İrfan Kangı’nın yönettiği oyunda Ceyhun Fersoy, Dost Elver, Ebru Karanfilci, Ferdi Akarnur, Hakan Bulut, İrfan Kangı, Merve Sevi, Meltem Parlak, Nihan Tarhan, Orçun Kaptan, Özgür Şenyer, Sibel Tomaç rol alıyolar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ