logo

Tiyatrokare ‘Ahududu’yu Ataşehir’de Sahnelendi

Tiyatrokare ‘Ahududu’yu Ataşehir’de Sahnelendi

İki yaşlı kadının yalnızlığa buldukları çarenin anlatıldığı Nedim Saban’ın yönettiği “Ahududu” adlı oyun Tiyatrokare oyuncuları tarafından Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Tiyatrokare oyuncuları Suna Keskin, Melek Baykal, Nedim Saban, Cem Güler, Halim Ercan, Bülent Seyran, Dicle Alkan, Birol Engeler ve Özgür Yetkinoğlu “Ahududu” adlı oyun ile Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde (MSKM) sahne aldı…

İki yaşlı kadının yalnızlığa buldukları çarenin anlatıldığı oyun daha önce Suna Pekuysal, Vasfi Rıza Zobu, Ani İpekkaya gibi ustalar tarafından sahnelenen “Ahududu” adlı oyunu 333 Ataşehirli tiyatrosever izledi.

Dünyanın en büyük yıldızları tarafından yorumlanan ve Cary Grant’ın başrolde oynadığı bir film olarak da bilinen Arsenic and Old Lace, Türkiye’de daha önceleri Suna Pekuysal, Vasfi Rıza Zobu, Ani İpekkaya gibi ustalar tarafından sahnelendi.

Oyunun yeni prodüksiyonunda başrollerde Suna Keskin ve yıllar sonra bu oyunla sahneye dönen Melek Baykal var. Nedim Saban da uzun yıllar sonra, oyunun delisi rolüyle, seyirci karşısına çıkıyor.

Joseph Kesselring tarafından yazılan oyun, yönetmeni de olan Nedim Saban tarafından sahneye uyarlandı.

Dekoru Barış Dinçel tarafından yapılan oyunun kostümleri Günnur Çaras’a ait.

Yardımcı Yönetmenliğini Erdinç Doğan’ın yaptığı “Ahududu” adlı oyunda rol alanlar: Suna Keskin, Melek Baykal, Nedim Saban, Cem Güler, Halim Ercan, Bülent Seyran, Dicle Alkan, Birol Engeler, Özgür Yetkinoğlu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ