logo

Tosya Yağcılar Köyü Yangınına Çok Sayıda İtfaiye Ekibi Müdahale Ediyor

Tosya Yağcılar Köyü Yangınına Çok Sayıda İtfaiye Ekibi Müdahale Ediyor

Kastamonu Tosya’ya bağlı Yağcılar Köyü’nde meydana gelen, ilk belirlemelere göre 40’ın üzerinde evin kül olduğu açıklanan yangında yanan ev sayısı 43’ü geçti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çıkış nedeni henüz bilinmeyen ve halen devam eden Tosya Yağcılar Köyü’ndeki yangın köyün büyük bölümünü teslim alırken, şu ana kadar 43 evin kül olduğu öğrenildi.

Çevre il ve ilçe itfaiye ekiplerinin yürüttüğü yoğun bir söndürme çalışması sürüyor. Çankırı, Ilgaz, Kastamonu ile diğer bir çok itfaiye ekipleri söndürme çalışmasına katılıyor.

YANGINDA 43 EV TAMAMEN YANDI

Ilgaz Belediyesi itfaiye ekipleri ile yapılan bağlantıda aldığı bilgiyi Recep Kenan aracılığı ile www.itvhaber.com’a aktaran Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, 20.30 itibarı ile halen devam eden ve diğer evlere de sıçramasından endişe edilen yangında 43 evin tamamen yandığını söyledi. Kayıp kaydı geçen 2 yaşlı köylünün de sağ olarak bulunduğunu belirtti.

BÜYÜMESİNDEN KORKULAN YANGINDA MADDİ HASAR BÜYÜK

Can kaybı ve yaralının olmadığı Kastamonu Tosya’ya bağlı Yağcılar Köyü’ndeki yangında hayvanların da tahliye edildiğini aktaran Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, büyümesinden korkulan yangında maddi hasarın büyük olduğunun altını çizdi.

ILGAZ BELEDİYESİ OLARAK İTFAİYE DESTEK EKİBİ

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, yaptığı açıklamada, “Kastamonu İli Tosya İlçesi Yağcılar Köyü’nde çıkan, çok sayıda evin yandığı, can kaybının olmadığı yangına Ilgaz Belediyesi olarak itfaiye destek ekibi gönderdik. Tosya ilçesi ve Yağcılar Köyü’ne geçmiş olsun.” İfadelerine yer verdi.

YAĞCILAR YANGINI HABERİMİZ

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ