logo

TSD ANADOLU YAKASINDA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE SON İFTAR

TSD ANADOLU YAKASINDA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE SON İFTAR

tsd_iftarTSD Anadolu Yakası Şubesi’nin bahçesinde dernek üyesi ve Ataşehir Belediyesinin katkısı ile düzenlenen son iftara Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Pendik Belediye Başkan Adayı İsmail KABAKÇI katıldığı iftarda hazırlıklara katkı verdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Anadolu Yakası Şubesi yönetimi tarafından Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle dernek üyelerine ve aileleri ile engelli dostlarına yönelik gerçekleştirdikleri iftar programlarının sonuncusu TSD Anadolu Yakası Şubesi’nin bahçesinde gerçekleşti.

Ataşehir Belediye Başkanlığı Sosyal İşler Müdürlüğü desteği ile dernek üyeleri Hacı Halil EKŞi Hayrettin ÇAKAR ve son olarak Recep NASIL ailesinin verdikleri iftarda bir araya gelen TSD ailesi ve engelli dostları Ramazan ayının manevi duygularını tattılar.

Dernek Başkanı Birol EKŞİ yaptığı açıklamada; Bu yıl Ataşehir Belediyesi’nden iftar yemeği konusunda çok geniş kapsamda destek aldıklarını, 3 kez program yaptıklarını ve üyelerin de verdiği iftar yemekleri manasında birlik beraberliğimizi pekiştirdiklerini söyledi.

“08 2013 Cuma akşamı verdiğimiz iftar programımızı derneğimizin üyelerinden Recep NASIL adına NASIL Ailesi bizlere sunmuştur.”diye konuşan Başkan ekşi; “İftarımıza destek ve onur veren Belediye Başkan Yardımcımız ve Pendik Belediye Başkan Adayı Sayın İsmail KABAKÇI, bizlere bir sürpriz yaparak tüm programlarını iptal edip bizlerle olmuştur. Derneğimizde asla bir siyasi tablo olmamıştır. İsmail KABAKÇI başkanımız bölgemizin tanınmış sivil toplum kuruluşlarında önde gelen her kesimin sevgisini kazanmış, derneğimizin eskiden beri İsmail abisi ve gönül dostudur. Derneğimize eskiden beri kendi kişiliği ve bizlerin bir abisi gönül dostumuz olarak katılım yapar ve misafir olur. Bu gecemizde yemeklerin hazırlanması, dağıtılması ve engellilerimize sunulurken kendi elleri ile hazırlıklara katkı vermesi, gönülleri bir kez daha fethetmiştir. Gönüllerden kalplere sızan sevgisi bizlerde hiç eksilmeyecektir. İftarımızı bereketlendirmiştir.İsmail Kabakçı hep birlikte açılan oruç ve yemeklerden sonra duasını okunmuştur.”dedikten sonra Ramazan süresince derneğin iftarlarına katkılarından dolayı Başkan Battal İlgezdi ile birlikte Ataşehir Belediyesi görevlilerine teşekkür eederek sözlerini tamamladı.

TSD Anadolu Yakası Şubesi’nin bahçesinde gerçekleştirilen iftara Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Pendik Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Kabakçı ile birlikte; Bir Umut Ol Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanımız Sayın Nur ÖZGEN, Sevgi Seli Sakatlar Derneği Başkan Yardımcısı Gülfen ÜREK, Ataşehir Çankırılılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Ertuğrul BAYSAL, Hüseyin BAYSAL, Hüseyin ÇELİK, dernek üyeleri ve yakınları katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ