logo

TUNCAY AKÇA “DOĞUŞ SPOR İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRECEK”

TUNCAY AKÇA “DOĞUŞ SPOR İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRECEK”

_atasehir_dogus__spor_Hababam_tuncay_akcaAtaşehir Doğuş Spor Kulübü Başkanı Tuncay Akça destek amacıyla düzenlenen dostluk ve dayanışma gecesinde “Doğuş Spor’un başarısı için mücadelemiz sürecektir” dedi.

Aşık Veysel mahallesinde bulunan Ataşehir Doğuş Spor Kulübü’ne destek amacıyla dostluk ve dayanışma gecesi düzenlendi. Kurulduğu günden bugüne birçok sıkıntılar yaşadıklarını belirten Doğuş Spor Kulübü Başkanı Tuncay Akça; “Bugün sizlere mahallemizin ortak değeri olan Ataşehir Doğuş Spor Kulübümüzden iyi haberler vereceğiz” dedi.

TUNCAY AKÇA;“DOĞUŞ SPOR KULÜBÜ MAHALLEMİZİN ORTAK DEĞERİDİR”

Ümraniye’de bir düğün salonunda düzenlenen geceye; CHP İstanbul Milletvekilleri Onursal Adıgüzel, Barış Yarkadaş, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Süleyman Karadağ, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Saraçoğlu, Esatpaşa Muhtarı Turan Kızıldaş, Âşık Veysel Mahallesi Muhtarı Hasgül Bakır ve sporseverler katılarak destek verdiler.

DSCF2956

Ankara’da yaşanan terör olayını kınayarak konuşmasına başlayan Ataşehir Doğuş Spor Kulübü Başkanı Tuncay Akça; “Sizlerle bu geceyi daha eğlenceli bir dönemde yaşamak isterdik. Fakat ülkemiz bu günlerde maalesef kara günler geçirmektedir. Bu sebeple gecemizi de ülkemizin gündemini unutmayarak dengeli geçirmeye çalışacağız” dedi.

Akça; “27 yıllık kulübümüzün imkânsızlıklar sebebiyle neredeyse takımsız, malzemesiz ve hatta kalesiz başladığımız mücadelede, öncelikle Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’nin, bazı işadamları ve mahalle halkının desteği ile iyi bir konuma getirdik” şeklinde konuştu.

Akça; “ Gelecekte daha güçlü, amacına eğitimi de ekleyen bir Doğuş Spor’un başarısı için mücadelemiz sürecektir. Sizlere, bünyemizdeki 200’e yakın çocuğumuz, teknik heyetimiz ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

DSCF2972

DOĞUŞ SPORUN ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

İstanbul İl yöneticileri ve belediye başkanlarıyla 2 günlük bir kampa gireceklerini söyleyen Barış Yarkadaş,  yaptığı selamlama konuşmasında: ” Doğuş Sporun çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Çünkü bizim mahallemizin takımı. Doğuş Spor’un oyuncularıyla sohbet ettiğimizde, özellikle uyuşturucudan uzak durmak için spor yaptıklarını ve aynı zamanda Doğuş Spor’un birçok gencide uyuşturucu belasından kurtarıldığını gördük.  Onun için Doğuş Spor Kulübünün yöneticilerini ve oyuncularını bir kez daha alkışlayalım” diye konuştu.

Gece; sahne alan sanatçıların Türk halk Müziği ezgilerini seslendirmeleriyle sona erdi.

_atasehir_dogus__spor_Hababam_tuncay_akca (2)

KAYNAK: İstanbulumGazetesi/Ali BAl

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ