logo

Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi Ramazan ve Pandemi Çalışmaları

Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi Ramazan ve Pandemi Çalışmaları

Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi’nin pandemi sürecinde sosyal destek ve Ramazan ayında faaliyetlerini sürdüren Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi bu süreçte çalışmalarını anlattı.

Talha Keleş başkanlığındaki Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi yönetimi, Genç Kızılay yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı bilgilendirmeye Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yasir Yılmaz da katıldı.

Türk Kızılayı olarak 152 yıldır  olduğu gibi bugünde vatandaşlarımızın yanında olmaya, yaralarını sarmaya, ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını devam edildiğini kaydeden Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yasir  Yılmaz, Kızılay’ın birinci görevi afet, savaş ve bu tarz salgın krizlerinde insanların yanında olmak olduğunu vurgulayarak; “Kızılay  Ataşehir Şubesi olarak gıda kolisi, hijyen seti ve evde kalan çocuklarımıza oyuncak dağıtmanın yanısıra ramazan öncesi  ekmek ramazanda ise pide dağıtımı gerçekleştirdik. Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu süreçte sokağa çıkamayan, işten çıkartılmış ve ücretsiz izine ayrılmış vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Ramazan ve pandemi sürecinde 1400 ailemize gıda kolisi desteği, 300’e yakın ailemize hijyen paketi, 500 çocuğumuza gofret-çikolotadan oluşan hediyeler ve oyuncaklar dağıtıldı.” Dedi.

Ramazan ayında Fitre ve  Fidye Bağışları için 1877 No’lu sms hattımızı oluşturduklarının vurgulanan Kızılay Ataşehir Şubesinin gıda paketlerinde; Bulgur, pirinç, salça, mercimek, çorba, çay, un, makarna, nohut, şeker, zeytin, yağ, kuşbaşı, tuz, peynir, Hijyen setinde; şampuan, permatik, ped, sünger, bulaşık ve çamaşır deterjanları, Çocuk hediye setinde; oyuncak, gofret, çikolota, kek, bisküvi ve yine bağışçıların desteğiyle maske ile dezenfektan malzemeleri yer aldığı kaydediliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ