logo

Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü  Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü, Emlak Konut Ortaokulu’nda düzenlenen ve Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ın katıldığı programla kutlandı.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ataşehir Kaymakamlığı’nca ortak düzenlenen etkinlik Emlak Konut Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen törene; İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gürhan Kaya, Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, Garnizon Komutan Vekili İkmal Albay Murat Uçar,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Şakire Çetinkaya, AK Parti İlçe yöneticileri, Ataşehir Eğitim Hizmetlerini Geliştirme, Güçlendirme ve Koruma Derneği Başkanı İsmail Dağ,  okul müdürleri, öğretmenler öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını yapan Emlak Konut Ortaokulu Müdürü Tuncay Karakaş, demokratik hak ve hürriyetlerin yaşandığı güvenli yaşam ikliminin polis teşkilatının bağlı olduğunu, Türk polisi toplumun güvenli yaşaması adına görevini üstün cesaretle gerektiğinde canını feda ederek yaptığını kaydetti.

Türk halkının sevgi ve güvenini kazanan, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının ve cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 174 Kuruluş yıldönümünü kutlamaktan gururu ve mutluluk duyduğumuzu belirterek konuşmasına başlaya Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan,  Şanla, şerefle yazdığı 174 yıllık bir maziyi geride bırakmış olan teşkilatımız, 174 kuruluş yılına girerken, sadece Türkiye sınırları içerisinde değil, dünyadaki saygın yerini almış olmanın haklı gururunu taşımaktadır.  Polis anayasa, kanunlar, tüzükler, yönetmeliklerin kendisine verdiği yetki ile cesaret ferağat ve fedakarlıklarla gece gündüz demeden görevini yapmaktadır.” Dedi.

Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü Kutlama töreni Emlak Konut Ortaokulu Orkestrası Müzik Dinletisi, Şiir Dinletisi, Drama Gösterisi, Oratoryo, Tekvando gösterisi ile devam etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ