logo

Turkcell Kadın Futbol Ligi Fikstür Çekimi Yapıldı

Turkcell Kadın Futbol Ligi Fikstür Çekimi Yapıldı

Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu fikstür kura çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

16 ekibin mücadele edeceği Turkcell Kadın Futbol Ligi‘nde 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu fikstür kura çekimi TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin‘in yardımcısı Rüştü Reçber ve Turkcell Kurumsal İletişim Direktörü İsmail Özbayraktar tarafından gerçekleştirildi.

17 Nisan’da Antalya’da başlayacak Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde 16 ekip mücadele edecek.

17 Nisan’da başlayacak Turkcell Kadın Futbol Ligi bu sezon 16 takım ile gerçekleştirilecek. Maçlar Antalya’daki Aslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde seyircisiz oynanacak.

1. TURDA 4 TAKIMLI TEK DEVRELİ LİG USULÜ MÜCADELE

Takımlar 1. turda 4 takımlı gruplarda tek devreli lig usulüne göre mücadele edecek. Uzatma devrelerinin olmayacağı grup müsabakalarında alınan puanlara göre sıralama belirlenecek. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finallerde yer alma hakkını elde edecek. Çeyrek finallerden itibaren müsabakalar eleme usulü gerçekleştirilecek. Yarı final karşılaşmalarında mağlup olan takımlar üçüncülük, galip gelen takımlar ise şampiyonluk mücadelesi verecek. Türkiye şampiyonu olacak takım 2021-2022 sezonunda ülkemizi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi‘nde temsil etme hakkını kazanacak.

PCR TESTLERİ TFF TARAFINDAN YAPILACAK

Kadın futbol takımlarının konaklama yapacağı tesislere giriş yapacağı 15 ve 16 nisan günlerinde PCR testleri TFF tarafından gerçekleştirilecek. Test sonuçları çıkana kadar tüm sporcular ile teknik ve idari ekipler odalarına çekilerek izolasyonda kalacak.

Konaklama yapılacak tesiste yemekler haricinde maske takmak zorunlu olacak. Sosyal mesafeye dikkat edilerek hareket edilecek. 

A GRUBU
Beşiktaş AŞ
Fatih Vata Spor
Amed Sportif Faaliyetler
İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor

B GRUBU
Ataşehir Belediye Spor
Hakkarigücü Spor
Adana İdmanyurduspor
1207 Antalyaspor

C GRUBU
ALG Spor
Kireçburnu
Fomget Gençlik ve Spor
Dudullu

D GRUBU
Konak Belediye Spor
KDZ. Ereğli Belediye Spor
Kocaeli Bayan Futbol Kulübü
Kayseri Gençler Birliği

Ataşehir temsilcisi Ataşehir Belediyespor’un B Grubunda mücadele edeceği Türkcell Kadın Futbol 1. Ligi Maçları 17 Nisan 2021 günü Beşiktaş AŞ – İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor arasında oynanan maç ile başlıyor. Gruplar ilk maçlarını 17 ve 17 Nisan tarihlerinde oynayacaklar.

2. maçlar ise 20 ve 21 Nisan günlerinde, 3. Maçlar ise 23 ve 24 Nisan günlerinde oynanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ