logo

Türkiye Kupası İstanbul’daki Finalde Rakibini Yenen Trabzonspor’un

Türkiye Kupası İstanbul’daki Finalde Rakibini Yenen Trabzonspor’un

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finali karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor’u yenen Trabzonspor, 58. Ziraat Türkiye Kupası’nı aldı.

Bu sonuçla Türkiye kupası’nı alan Trabzonspor 10 yıllık kupa özlemini gidermiş oldu. Ve 9. Kez Türkiye Kupasını müzesine götürdü.

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finali karşılaşmasında Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor’u Abdülkadir Ömür’ün 25. dakikada ve Alexander Sörloth’un 90+10’da kaydettiği gollerle 2-0 mağlup etti ve 58. Ziraat Türkiye Kupası’nın sahibi oldu.

Saat 21.30’da başlayan karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetti. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Asım Yusuf Öz yaparken, Ali Şansalan ise dördüncü hakem olarak görev aldı.

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’DA İZLEDİ

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finali karşılaşmasını İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’da izledi.

TRABZONSPOR, KUPASINI TÖRENLE ALDI

Kupa törenine Bakan Kasapoğlu ve Başkan Özdemir katıldı

Trabzonspor, kupasını karşılaşmadan sonra Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Akın, Mustafa Hacıkerimoğlu, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş’ın katılımıyla sosyal mesafe kurallarına göre gerçekleşen kupa töreniyle aldı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da kupa töreninde madalyasını aldı.

Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür, karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçildi.

Sörloth’un soldan ortasında, altıpasın önünde topa ayak koyan Abdülkadir Ömür, meşin yuvarlağı filelerle buluşturduğu 25. dakikada Trabzonspor  1-0 öne geçti.

Maçın uzatma bölümünde ani gelişen atakta Sosa, pasını sağdan savunmanın arkasına hareketlenen Sörloth’a verdi. Bu oyuncu 90+10. dakikada ceza sahasına girdikten sonra sol ayağıyla yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelere göndererek kaydedilen skorla Trabzonspor farkı 2’ye çıkardı: 2-0.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ