logo

TÜSİDEF ve SADER Pirinç Ve Yöresel Ürünler Festivali Düzenliyor

TÜSİDEF ve SADER Pirinç Ve Yöresel Ürünler Festivali Düzenliyor

Tüm Sinop Dernekler Federasyonu (TÜSİDEF) ve Sinop Eğitim Kültür Derneği (SADER) İstanbul Maltepe’de Pirinç ve Yöresel Ürünler Festivali düzenliyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

TÜSİDEF ve SADER yönetimi İçerenköy Kültür Kafe’de kahvaltılı programda basın mensuplarıyla bir araya gelerek Federasyon ve dernek çalışmaları paylaşıldı.

TÜSİDEF Başkanı Remzi Yüksel yaptığı açıklamada, Maltepe’de TÜSİDEF ve SADER işbirliğiyle düzenlenen Sinop Pirinç ve Yöresel Ürünler Festivali hakkında basın mensuplarına bilgi verdiler.

TÜSİDEF VE SİDER BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Tüm Sinop Dernekler Federasyonu (TÜSİDEF) ve Sinop Eğitim Kültür Derneği (SADER) yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ataşehir’de İçerenköy Kültür Kafe’de kahvaltılı programda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Federasyon ve dernek çalışmaları hakkında bilgi paylaşıldı.

TÜSİDEF BAŞKANI REMZİ YÜKSEL’DEN AÇIKLAMA

TÜSİDEF Başkanı Remzi Yüksel yaptığı açıklamada, “Tüm Sinop Dernekler Federasyonu ve Sinop Eğitim Kültür Derneği ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Ataşehir de kahvaltıda değerli basın mensublarımızla bir araya geldik. Federasyonumuzun ve derneğimizin çalışmaları hakkında bilgilendirdik.” Dedi

İÇERENKÖY KÜLTÜR KAFE’DE TOPLANTIDA

Tüm Sinop Dernekler Federasyonu (TÜSİDEF) ve Sinop Eğitim Kültür Derneği (SADER) ve Yönetim kurulu Üyeleri ile birlikte Ataşehir’de İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi Kültür Kafe’de düzenlenen kahvaltıda federasyon ve dernek çalışmaları hakkında bilgi paylaştı. TÜSİDEF ve SADER işbirliğiyle düzenlenen Sinop Pirinç ve Yöresel Ürünler Festivali hakkında basın mensuplarına bilgi verdiler.

MALTEPE’DE 3 GÜN SÜREYLE FESTİVAL

Tüm Sinop Dernekler Federasyonu (TÜSİDEF) ve Sinop Eğitim Kültür Derneği (SADER) işbirliğiyle İstanbul Maltepe’de düzenlenen Pirinç ve Yöresel Ürünler Festivali ile ilgili açıklama yapan TÜSİDEF Genel Başkanı Remzi Yüksel, İçerenköy Kültür Merkezi Kültür Kafe’de düzenlediği toplantıda, Maltepe’de 3 gün sürecek  “Pirinç ve Yöresel Ürünler Festivali” düzenleneceğini duyurdu.

REMZİ YÜKSEL TÜSİDEF ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 Remzi Yüksel, yaptığı açıklamada, festivalde Sinop kültürü ve yöresel ürünlerinden örneklerinden etkinliklerinde yer alacağını kaybetti. İçerenköy Kültür Kafe’de basın mensupları ile bir araya gelen Remzi Yüksel TÜSİDEF’in çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

TÜSİDEF VE SİDER İŞBİRLİĞİYLE FESTİVAL

Tüm Sinop Dernekler Federasyonu (TÜSİDEF) ve Sinop Eğitim Kültür Derneği (SADER) işbirliğiyle Maltepe’de 3 Ocak ve 7 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek pirinç Festivali’nde yöresel sanatçılar sahne alırken, yöresel kültür ve ürünler ile lezzetlerinden de örnekler sergilenecek.

FESTİVALDE YÖRE SANATÇISI DA SAHNE ALACAK

Maltepe’de Yaşar Kemal Kültür Merkezi yanında Organik Pazar Yeri’nde düzenlenen, birçok yöre sanatçısının da sahne alacağı “Sinop Pirinç ve Yöresel Ürünler Festivali” resmi açılışı 5 Ocak Cuma günü saat 17.00’de gerçekleştirilecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ