logo

UEFA EURO 2020 Kuraları Çekildi Millilerin Rakipleri Belli Oldu

UEFA EURO 2020 Kuraları Çekildi Millilerin Rakipleri Belli Oldu

A Milli Takımımızın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde mücadele edeceği rakipleri, Romanya’nın başkenti Bükreş’te çekilen kura ile belli oldu.

Eşleşmeler sonucunda, A Milliler, A Grubu’nda  İtalya, Galler ve İsviçre ile eşleşti. Ay- yıldızlılar, turnuvanın açılış karşılaşmasında İtalya’yla karşılaşacak.

ROMEXPO’da gerçekleştirilen finallerin kura çekiminde Türkiye’yi TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı, Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Hamit Altıntop, Yönetim Kurulu üyeleri Alkın Kalkavan ve Selim Soydan, Genel Sekreter Kadir Kardaş ile A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş temsil etti.

AÇILIŞ MAÇINI İTALYA İLE TÜRKİYE OYNAYACAK

Şampiyonanın açılış maçı A Grubu’nda ev sahibi ülkelerden İtalya ile A Milli Futbol Takımı arasında oynanacak. İtalya, açılış karşılaşmasında 12 Haziran Cuma günü Roma Olimpiyat Stadı’nda Türkiye’yi ağırlayacak.

Türkiye, grupta ikinci maçını 17 Haziran Çarşamba günü Galler ve üçüncü maçını 21 Haziran Pazar günü İsviçre ile Bakü’de oynayacak.

Millilerin A Grubu’nda Oynayacağı Maçların Tarih Ve Başlama Saatleri (TSİ) Şöyle:

12 Haziran 2020 İtalya Roma Olimpiyat 22.00

17 Haziran 2020 Galler Bakü Olimpiyat  19.00

21 Haziran 2020 İsviçre Bakü Olimpiyat 19.00

Kura çekimi sonunda EURO 2020 grupları belirlenirken, elemeler 3 grupta oynanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ