logo

UEFA Temsilcimiz ALG Spor Avrupa’ya Erken Veda Etti

UEFA Temsilcimiz ALG Spor Avrupa’ya Erken Veda Etti

UEFA Kadınlar Futbol Şampiyonlar Ligi tek maç eleme usulü oynanan ilk eleme turunda Arnavutluk’un Vllaznia takımıyla karşılaşan UEFA temsilcimiz ALG Spor Avrupa’ya veda etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

UEFA Kadınlar Futbol Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Gaziantep ekibi ALG Spor, tek maç eleme usulü oynanan ilk eleme turunda Arnavutluk’un Vllaznia takımıyla karşılaştı.

Ülkemizi futbolda UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Gaziantep ekibi ALG SPOR, Arnavut ekibi Vllaznia ile karşılaşacak Arnavutluk ekibi Vllaznia ile Loro Boriçi Stadyumunda ilk eleme maçına çıktı.

UZATMADA 3-3, PENALTILARLA 6-5 SKOR

UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi temsilcimiz ALG Spor ile Arnavutluk ekibi Vllaznia arasındaki eleme karşılaşması ilk maçının normal süresi 2-2, uzatmalar ise 3-3 beraberlikle tamamlanınca. Sonucu penaltı atışlarında 3-2 üstünlük ile 6-5 ile ev sahibi ekip Vllaznia lehine sonuçlandı.

ALG SPOR, VLLAZNİA’YA PENALTILARLA ELENDİ

Arnavutluk’un İşkodra kentinde oynanan UEFA Kadınlar Futbol Şampiyonlar Ligi eleme turu karşılaşmasının normal süresi 2-2, uzatmalar ise 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın normal süresi sonundaki penaltı vuruşlarında ALG Spor’a 3-2 üstünlük sağlayan ev sahibi Vllaznia tur atlayan taraf oldu.

Mücadelede temsilcimiz ALG Spor’un gollerini 53.dakikada Vusala Seyfatdinova, 73.dakikada Derya Ayhan ve 118.dakikada İlayda Civelek kaydetti. Vllaznia’nın gollerini ise 7. ve 70.dakikalarda LucieGjini, 120 + 2’de ise Arbiona Bajraktari attı.

Karşılaşmada ev sahibi takımdan Arbenita Curraj 90 + 5’te kırmızı kart gördü.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ