logo

Valilik Açıkladı: İstanbul’da Okullar Tatil mi?

Valilik Açıkladı: İstanbul’da Okullar Tatil mi?

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, bölgemizde görülen kar yağışı ve olumsuz hava durumu nedeniyle 25 Şubat 2019 Pazartesi günü eğitim öğretime ara verildiği duyurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Valiliği, İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada 25 Şubat 2019 Pazartesi günü bir gün süreyle ara verildiğini duyururken; kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul ve engelliler, kronik hastalığı bulunanlar ve hamile personelin de bu sürede izinli sayılacağını kaydetti.

Alınan meteorolojik veriler ile bölgemizde görülen kar yağışı ve olumsuz hava durumu nedeniyle 25 Şubat 2019 Pazartesi günü (yarın) ilimiz dahilindeki bütün resmi ve özel temel eğitim ve orta öğretim kurumlarında eğitim öğretime bir (1) gün süreyle ara verilmiştir.

Söz konusu karar ile 03.12.2002 tarih ve 58 sayılı genelge uyarınca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul ve engelliler, kronik hastalığı bulunanlar ve hamile personel de ayrıca bir talimat ve talebe gerek kalmaksızın belirlenen tatil süresince izinli sayılacaklardır.

Vatandaşlarımızın kar yağışı nedeniyle özellikle ulaşımda oluşabilecek tehlikelere karşı dikkatli ve tedbirli olmalarında fayda bulunmaktadır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ