logo

Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası İzleyici İle Buluşmaya Gün Sayıyor!

Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası İzleyici İle Buluşmaya Gün Sayıyor!

Yönetmenliğini Okan Ege Ergüven’in üstlendiği, senaryosu Erol Hızarcı’ya ait yeni Temel komedisi ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’ izleyici ile buluşacak.

Yeni Temel komedisiVatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’ 10 Kasım’da sinemalarda izleyici ile buluşacak.

VATİKAN’IN ŞİFRESİ: BİR TEMEL MACERASI YENİ VİZYON TARİHİNDE İZLEYİCİ İLE BULUŞMAYA GÜN SAYIYOR!

Eser Yapım imzalı, yönetmenliğini Okan Ege Ergüven’in üstlendiği, senaryosu Erol Hızarcı’ya ait yeni Temel komedisi ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’ 10 Kasım’da sinemalarda izleyici ile buluşacak.

Ünlü Trabzon’lu internet fenomeni Reşat Hacıahmetoğlu’nun ilk kez kamera karşısına geçerek ‘Temel’ karakterine hayat verdiği renkli komedi filminin kadrosunda; Edanur Hancı, Ömür Arpacı, Osman Kot, Tuna Orhan, Asuman Dabak, Zeynep Eronat, Altan Erkekli, Salih Kalyon, Alp Öyken, Naşit Özcan, Abidin Yerebakan bulunuyor.

Filmde; sevdiği kıza kavuşabilmek için arkadaşlarıyla birlikte imkânsız bir görevin üstesinden gelmeye çalışan Temel’in heyecanlı ve komik macerasını anlatılıyor.

İzleyicisine yepyeni bir ‘Temel Macerası’ sunacak olan, “Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası”; samimi anlatımı, zengin oyuncu kadrosu ve kahkaha tufanı yaratacak espirileri ile 10 Kasım’da sinemalarda izleyici ile buluşmaya gün sayıyor…

VATİKAN’IN ŞİFRESİ: BİR TEMEL MACERASI

Vizyon Tarihi: 3 Mart 2023

Filmin Türü: Komedi

Yapım: Eser Yapım

Dağıtımcı: CJ ENM Türkiye

Yönetmen: Okan Ege Ergüven

Senaryo: Erol Hızarcı

Oyuncular: Reşat Hacıahmetoğlu, Edanur Hancı, Ömür Arpacı, Osman Kot, Tuna Orhan, Asuman Dabak, Zeynep Eronat, Altan Erkekli, Salih Kalyon, Alp Öyken, Naşit Özcan, Abidin Yerebakan.

Sosyal Medya Hesapları

Instagram: https://www.instagram.com/vatikaninsifresi_temelmacerasi/

Facebook: https://www.facebook.com/vatikaninsifresi

TikTok: https://www.tiktok.com/@temelvatikaninsifresi

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ