logo

Yan Yolların Yapılması İçin Yeni Ölümler mi Bekleniyor?

Yan Yolların Yapılması İçin Yeni Ölümler mi Bekleniyor?

corekciler_koyu_yan_yolÇankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü’nde yapılan duble yolun trafiği köylüler için tehlike yaratıyor. Yan yolların yapılması için trafik teröründen yeni ölümlerin olmasını mı bekliyoruz.

Çankırı, Ilgaz Çörekciler köyü, D-100 İstanbul – Samsun bölünmüş yolu çalışması Çörekçiler köyünü ortadan bölüyor. Çörekçiler halkı yolun duble, bölünmüş yol olmasından sonra, alt araç ve yaya geçidinin yapılması köylüleri odukca mutlu etmiş.

D-100 İstanbul – Samsun bölünmüş yol üzerine alt araç ve yaya geçidi yapılmadan önce 4 köylününün araç çarpmasından dolayı hayatlarını kaybettiklerini dile getiriyor köylüler. Köy Muhtarı Ahmet KOCA köylerine yapılan yol, araç ve yaya geçiti için yetkililere teşekkürlerini iletiyor. Sıkıntılarının hala devam ettiğini, köylerinin içinden geçen D-100 İstanbul – Samsun bölünmüş yolda trafiğinin gün geçtikçe arttığını, köyün yan yollarının yapılmadığını, yan yolarının olmayışı sebebi ile daha önce 4 köylünün araç çarpması şeklinde trafik kazası sonucu hayatlarını kaybettiğini, yan yollar yapılmadığı takdirde yeni ölümlerin olmasından endişe duyulduğunu belirtti.

Muhtarı Ahmet KOCA, Karayollarına ve farklı birimlere, farklı zamanlarda bu isteklerini dile getirdiklerini, fakat şimdiye kadar bir netice alanmadıklarını söyledi.

“Yan yollarımız olmadığından, köyümüzde cenazemizi mezarlığa götürürken bölünmüş yolun bir şeridini kapatmak zorunda kalıyoruz. Bu esnada yeni trafik kazalarının meydana gelmesinden, kazalar sonucu yeni ölümlerin olmasından korkuyoruz.”diye konuşan Çörekçiler Köyü Muhtarı Ahmet KOCA köylülerin çok hızlı akan trafikteki araçların yeni ölümlere yol açacağı endişelerini dile getirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ