logo

Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan’dan Başkan İlgezdi’ye Ziyaret

Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan’dan Başkan İlgezdi’ye Ziyaret

Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan mahalleleri muhtarları STK temsilcileri ve mahalle sakinleri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan mahallelerini temsilen bir grup Ataşehir Belediyesi‘ni ziyaret ederek Başkan Battal İlgezdi’den bölge çalışmaları hakkında bilgi aldı.

KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREM YIKIMLARI ENDİŞEYİ ARTIRDI

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremlere bağlı Adıyaman, Hatay ve Malatya ağırlıklı 11 ilde yaşanan yıkımlar, endişe ile beklenen olası İstanbul Depremi kaygısını İstanbullular gibi Ataşehirlilerin de yoğun olarak gündemine taşıdı.

Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan mahalleleri muhtarları STK temsilcileri ve mahalle sakinlerinden oluşan grubu başkanlıkta kabul eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bölgede yürütülen mülkiyet ve imar planı çalışmalarındaki gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Bilgilendirmenin yapıldığı toplantıya Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan’da katıldı.

Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan mahalleleri muhtarları STK temsilcileri ve mahalle sakinlerinden oluşan bir grup, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret ederek; bölgenin mülkiyet ve imar sorunları ile ilgili çalışmalardaki son durum hakkında bilgi aldı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ziyaret ile ilgili paylaşımında, “Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan Mahallelerimizin muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve mahallelerimizin kanaat önderleriyle bir araya gelerek kendilerine tapu ve mülkiyet sorunlarının çözümü ile ilgili yapılan çalışmalarımızı aktardık.
Her şey Ataşehirimiz için.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ