logo

Yenisahralı Kadınlar Abdullah Der ve Namık Sürmen’den Kurs İstedi

Yenisahralı Kadınlar Abdullah Der ve Namık Sürmen’den Kurs İstedi

yenisahraYenisahra Mahallesi sakinlerinden oluşan bir gurup kadın mahalleyi ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der ve Namık Sürmen’den kurs istedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Namık Sürmen ve Abdullah Der, Mahalle Muhtarı Şeref Uzun aracılığı ile kendilerine iletilen talepleri yerinde almak için Yenisahra Mahallesi sakin kadınlarla buluştu.

Yenisahralı kadınların taleplerini dinleyen başkan yardımcıları Der ve Sürmen, muhtar Şeref Uzun’ununda katıldığı toplantıda kadınlarla bir süre sohbet ettiler.

yenisahra_abdullah der- namık sürmen

Mahallelerinde, spor yapacak alan ve kadınların eğitim alacakları, boş zamanlarını değerlendirecekleri bir kurs yerinin olmadığını dile getiren kadınlar, bu eksiklerin tamamlanmasında, belediyenin çözüme yönelik çalışmasını sağlamak için Abdullah Der ve Namık Sürmen’den destek istediler.

Mahalle Muhtarı aracılığı ile kendilerine iletilen talepleri kadınların bizzat kendilerinden almak için Yenisahra Mahallesi’ne geldiklerinin altını çizen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, kadınların taleplerinin karşılanabilir olduğunu, Muhtar Şeref Uzun’un söylediği muhtarlığın yanındaki alanda kısa sürede bu amaçla bir yer yapılabileceğini söyledi.

Açılacak kurslar için şimdiden hazırlık yapılması gerektiğini ifade eden Namık sürmen, kadınların gelir getirecek, aile bütçesine katkı sağlayacak alanlarda eğitime yönelmeleri tavsiyesinde bulundu.

Mahallelerine; kadınların kullanabileceği spor alanı, kurs ve kültür merkezi niteliğinde önemli hiçbir yatırımı olmadığı yönünde şikayetlerini Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Abdullah Der;”Belediye olarak biz de çok istiyoruz Yenisahra Mahallesi’ne yatırım yapmayı.  Rutin belediyecilik hizmetlerini aksatmadan yapıyoruz. Sizin isteğiniz olan köklü yatırımları şuan yapamıyoruz Yenisahra’ya. Çünkü çok yakında çok büyük değişiklikler olması bekleniyor. Değişen bir plan var. Süreç tamamlanınca Yenisahra’nın büyük bir değişim geçirmesi kaçınılmaz. Tamamlana bu yeni yapılanma ile birlikte belediye olarak biz de bölgeye yatırımlarımızı yapacağız. Şimdi yapılacak her yatırım kısa bir süre sonra kullanılmayacak. Bu yatırımlar sizlerin paranızla yapılıyor. Belediyenin parasını doğru kullanmalıyız.”sözleri ile yanıtladı.

Kadın bakımı, Kuaförlük, pasta alanlarında kurs ve spor yapabilecekleri spor aletleri de olan alan taleplerinin karşılanabileceği yerin Yılbaşına kadar yapılabileceğinin sözünü veren Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, kadınların şimdiden kurs hazırlıklarına başlamaları ve sınıfları belirleyecek ön talepleri toplamalarını söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ