logo

Yoğun Bakımdan Çıkan Antalya BBB Muhittin Böcek İyileşiyor

Yoğun Bakımdan Çıkan Antalya BBB Muhittin Böcek İyileşiyor

64 günlük yoğun bakım tedavisinin ardından AÜ Hastanesi’nde normal odaya alınan Antalya BBB Muhittin Böcek’in iyileşmeye başladığı bir süre sonra taburcu olacağı açıklandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan kovid hastalığına yakalanması nedeniyle 60 günün üzerinde yoğun bakımda tedavi gören, akciğerlerindeki tahribat nedeniyle zor günler geçiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, durumundaki iyileşme üzerine yoğun bakımdan çıktı ve normal odaya geçti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmasının ardından akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle bir süre özel hastanede yoğun bakım servisinde tedavi gördü.

Durumunu ağırlaşması üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın isteğiyle sevk edildiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne tedavisine devam edildi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi doktorları ve sağlık çalışanlarının yoğun mücadelesi sonunda Böcek, 64 günlük yoğun bakım tedavisinin ardından geçen hafta normal odaya alındı.

Tedavisinin devam ettiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nden Böcek’in sağlık durumu ile ilgili haber geldi. AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan tarafından yapılan açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in bir hafta ya da 10 güne taburcu edilebileceğinin söylendiği öğrenildi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nden yapılan açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedavisi devam ettiği, beslenmenin normale döndüğü, oturabildiği ve yoğun bir şekilde fizik tedavisinin devam ettiği kaydediliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ